SKEYNDOR АНТИЦЕЛУЛИТНА ПРОГРАМА ЗА УПОРИТ ЦЕЛУЛИТ

0

BODY SCULPT DESTOCK е алтернативата на SKEYNDOR на апаратните методи за борба с целулита. АНТИЦЕЛУЛИТНАТА ПРОГРАМА ЗА УПОРИТ ЦЕЛУЛИТ съдържа няколко продукта, които се нанасят без отмиване и които стимулират „топенето” на мастните натрупвания, подобряване на вида на „портокаловата кожа” и превенцията на появата на целулит в третираните места.

 

Три изключителни стъпки за 
перфектно изваяно тяло!

Първата стъпка от терапията е нанасяне на 
ЗАГРЯВАЩ СЕРУМ С ЕФЕКТ НА РАДИОЧЕСТОТА. 
Концентрат, който има благотворно, недразнещо загряващо действие, което наподобява действието на радиочестота. Той активира най-горния слой на кожата и загрява третираната зона, като създава идеални условия за процес на изгаряне на мазнини и премахване на подкожните мазнини и целулита. Съдържа екстракти от пелин и естери.

Следващата стъпка е прилагане на ИЗГАРЯЩ МАЗНИНИТЕ СЕРУМ С ЕФЕКТ НА УЛТРАЗВУК.
Йонизиран професионален биоактивен серум, който е създаден, за да третира проблемите свързани с упорития целулит. Подобрява вида на портокаловата кожа и подпомага отслабването чрез ефект подобен на ултразвука. Обогатен с малинови кетони и други антицелулитни съставки, които стимулират изгарянето на излишните мазнини. Съдържа глауцин, малинови кетони, кафеин и деривати, както и карнитин 3%.

За финал се нанася ОФОРМЯЩА ТЯЛОТО МАСКА.
Обвивка за тяло, която позволява ремоделиране на силуета и подпомага процеса на отслабване. Нормализира външния вид на кожата, като я прави по-гладка и копринена. Съдържа екстракт от зелено кафе, колаген и пречистващи съставки, които стягат отпуснатата кожа, следствие от задържането на течности и загуба на тонус. Съдържа зелено кафе, Йерба мате, колаген и растителни екстракти.
Процедурата продължава около 75 минути.
Една процедура седмично се препоръчва в поредица от общо 6 последователни процедури за оптимални резултати.

ПОДДРЪЖКА
За да подпомогнете ефекта от процедурата използвайте Антицелулитен крем за упорит целулит в комбинация с РЕМОДЕЛИРАЩА КАЛ ЗА ТЯЛО. Тази обновяваща и реминализираща кал за тяло съдържа естествени съставки като термална вода, органична кал, ензимни ексфолианти и вулканичен прах. Продуктът е обогатен с кафяви водорасли и органичен активен въглен, който има ремоделиращ и детоксикиращ ефект върху кожата. Използвайте

Няма коментари