Shine Beauty – безупречният дом на красотата в Горна Оряховица

0

Shine Beauty е новият светъл и просторен дом на красотата в Горна Оряховица и региона, който впечатлява с изчистения си стил, хармония и елегантен дизайн, премислен до най-малкия детайл. В този прекрасен дом на красотата се предлагат естетични процедури с последно поколение апаратура от най-висок клас, а отлично подготвените професионалисти ще отговорят и на най-високите изисквания на клиента.

Г-жо Тодорова, поздравления за прекрасния салон за красота, който сте създали. Как решихте да направите такава сериозна инвестиция в малък град като Горна Оряховица?

В интерес на истината всичко започна сякаш на шега. Моята страст са стилните, елегантни прически и безупречният маникюр, затова и винаги съм искала да притежавам салон за красота, в който да развихря въображението и творческия си дух. Преди две години закупих помещение и създадох салона Shine Beauty. Съобразих го от гледна точка на заетата, активна и динамична жена, тъй като в малкия град няма салон за красота, в който всички услуги – маникюр, педикюр, фризьорство, професионален грим, процедури за лице и тяло, да са събрани на едно място. Освен това в останалите салони в Горна Оряховица няма висококачествена апаратура, която напълно да отговори на нуждите на съвременната, уважаваща себе си жена, която иска да изглежда добре и да поддържа своя външен вид независимо на каква възраст е. Аз самата съм от жените, които държат на безупречната визия, и идеята ми бе студио Shine Beauty да предлага всички процедури за красота и младост под един покрив.

Много мои приятели ме попитаха защо съм избрала точно Горна Оряховица и аз им казах, че да – градът е наистина малък, но пък е хубав и спокоен, а и клиентите тук също заслужават да имат едно модерно, красиво студио, където не само да се погрижат за визията си, но и да забравят за ежедневните си проблеми и да се насладят на приятни мигове в уютна и стилна обстановка. Да, в Горна Оряховица има малки салони, но те са далеч от необходимото качество на предлаганите услуги, липсва им модерната и високоефективна апаратура, гарантираща отлични резултати за клиентите. Във Велико Търново са изградени големи и хубави салони за красота, но и там не разполагат с апарати от най-висок  клас, с каквито сме оборудвали Shine Beauty. Затова имаме и доста клиенти от Велико Търново, което може само да ни радва, тъй като отговаряме напълно на техните изисквания за високоефективни процедури.

Разполагате с апаратура от най-висок клас, процедурите, с която са скъпи. Могат ли клиентите да си позволят подобни терапии?

Наистина е трудно, но аз дори за миг не съм се замисляла да заложа на по-достъпна ценово, но некачествена апаратура, т.е. за мен винаги на първо място е било високото качество. Наясно съм, че това е сериозна инвестиция, чиято възвръщаемост изисква дълъг период от време. В Горна Оряховица е по-трудно клиентите да си позволят тези терапии дори не толкова заради цената, а защото повечето от тях не са запознати с този тип апаратура. Затова и съм си дала по-дълъг период от време, в който клиентите да могат да се информират за предимствата на процедурите с високия клас апарати и да се уверят в отличните резултати, които се постигат с тяхна помощ. За моя огромна радост вече има дами, които се възползват от тези процедури, при това редовно и поддържат телата си в добра форма, тъй като Shine Beauty разполага с най-модерната апаратура за извайване на красива фигура. Смятам, че имаме потенциал за развитие, макар и по-бавно да се случват нещата.

Как избрахте екипа от професионалисти?

Ще бъда откровена – козметичката е моя сестра, човек, на когото много разчитам и инвестирам непрекъснато в надграждане и разширяване на нейните познания посредством специализирани курсове, семинари, обучения. Колкото до останалите кадри, предпочетох да изградя свой екип от лица, които не са обучени, т.е. аз да ги изпратя на обучения, за които съм преценила, че ще са най-добрите за тях и ще им предоставят всички необходими познания, за да са перфектни в работата си и да градят отличен имидж на нашето студио. Стараем се да предложим на клиентите много по-различна услуга от това, което получават в малките салони. Самата аз държа изключително много на доброто и внимателно отношение към клиента, за да се почувства той максимално комфортно в нашия салон.

Какви са очакванията ви занапред?

Със сигурност ще закупя още апарати, които съм си набелязала, но това ще е на по-късен етап. В момента разполагаме с най-новата апаратура за тяло, която покрива цялата палитра от процедури за отслабване, премахване на целулит, стягане и преоформяне контурите на тялото, а също и за лице – като се започне от лечение на акне до подмладяващите терапии, които заличават следите на стареене и връщат времето назад. Работи се с висококачествена козметика на световноизвестни козметични марки, което гарантира наистина впечатляващи резултати за клиентите, видими дори след първата процедура. Залагаме преимуществено на терапиите за извайване на тялото. По принцип комбинираните процедури са особено важни за заетите жени, които нямат време редовно да посещават фитнес залата, а и в много от случаите упражненията и дори спазването на диети не дават желания резултат що се касае до най-проблемните и трудни за повлияване зони – бричове, паласки, коремче. Това е и мнението на доста наши клиентки, които въпреки стриктното придържане към балансиран хранителен режим и добра двигателна активност, споделят, че без помощта на апаратурата не могат да постигнат желания ефект.


Представяме ви Теодосия Димитрова, козметик в салон за красота SHINE BEAUTY, Горна Оряховица, в откровен разговор за своята работа.

Г-жо Димитрова, с каква професионална козметика, съответно и апаратура работите в SHINE BEAUTY и какви резултати постигате?

В практиката си работя с висококачествените козметични линии на GIGI, Natura Bisse и JMF, а по отношение на апаратните процедури – Venus Legacy, InMode, Hydrafacial, Intaceuticals. С Venus Legacy постигам отлични резултати при третиране на лице, корем, паласки, двойна брадичка. Клиентите са много доволни и продължават да идват за поддържащи процедури. Салонът разполага и с иновативен лазер за епилация и въпреки че е подходящ за прилагане и през лятото, предпочитам да правя процедурите от септември до април-май, защото няма как да съм сигурна, че през летния сезон клиентите ще спазват стриктно препоръките ми.

Много добри резултати постигам при третиране на акнеична кожа с Hydrafacial – само с 6 процедури се стопира акнето и кожата се изчиства перфектно. При третиране на лице с Venus Legacy назолабиалните бръчки стават все по-плитки и след 6-тата изчезват напълно. Разбира се, за запазване на резултата във времето трябва да се правят поддържащи терапии. Двойната брадичка също се повлиява с този апарат, като в случая необходимият брой процедури е 6-8 в зависимост от количеството мастна тъкан, което е различно при всеки клиент.

През зимата прилагам антиейджинг пилингите на JMF, които са много щадящи, няма видимо излющване на кожата и гарантират заличени бръчки, свежа и обновена кожа. При терапиите на Natura Bisse най-търсени са интензивната и диамантената, както и ампулите, които са подходящи преди нанасяне на грим и особено за специални поводи. Колкото до козметиката GIGI, най-често работя със следните терапии: витамин Е за суха кожа, Lipacid за акне и мазна кожа, Nutri-Peptide за смесена кожа, както и биоплазма – енергизираща грижа за всеки тип кожа. Разбира се, подходът е строго индивидуален и след диагностика на кожата преценявам коя терапия е най-подходяща за съответния клиент.

Какви други процедури предлагате?

Предлагаме още пробиване на уши на деца с най-добрата система в света Studex 75, както и ламиниране на мигли. Със Studex 75 пробиването на уши е бързо, лесно и без болка. Ламинирането на мигли много се харесва от клиентките, защото процедурата е щадяща, включва и стъпка хидратация, а миглите са извити, черни и не е нужно да се поставя спирала. Резултатът се запазва до 8 седмици, а времетраенето на процедурата е 60 минути.

Занимавам се и с педикюр, най-вече впити нокти, което е сериозен проблем и създава болка и дискомфорт при ходене. Работя със серията Footlogix, която предлага богата гама от продукти за третиране на различни проблеми на ноктите и ходилата.

Как обновявате знанията си?

Постоянно имаме обучения от фирмите вносители на професионалната козметика и на апаратурата, с която работим. Разбира се, винаги се стремя да присъствам и на други обучения и семинари, защото по този начин обогатявам познанията си.

За контакти:

Салон за красота Shine Beauty, Горна Оряховица, ул. „Панайот Цвикев“ 21, тел.: 088 650 8998

Няма коментари