SELVERT THERMAL +PURE VITAMIN C

0

Перфектна комбинация на активни вещества за 100% ревитализирана кожа!

Отминаването на годините е неизбежен процес и ние не можем да го спрем. Поради тази причина и заради постоянната атака от свободни радикали, клетките спират да функционират правилно, процесите на регенерация се забавят, причинявайки оксидация на кожата със съпътстващите я симптоми: сухота, първи бръчки, загуба на еластичност, липса на блясък, тъмни петна. За да защитим кожата от свободните радикали и да възстановим нейната жизненост, е важно да я снабдим с антиоксиданти чрез ефективни козметични терапии и продукти. Selvert Thermal +Pure Vitamin C е серия козметични продукти без парабени, които се борят с клетъчната оксидация и правят кожата свежа и с равномерен тен.

Перфектна комбинация на активни вещества за 100% ревитализирана кожа

В продуктите от серията са включени: термална вода от Пиренеите и Швейцарските Алпи с успокояващо действие, портокалово етерично масло, екстракти от дива роза и портокал, витамин С, флавоноиди с антиоксидантни свойства, магнезиев аскорбил фосфат (производно на витамин С) и органични алфахидрокси киселини, които ефикасно се борят с фотостареенето, подобряват еластичността и хидратацията на кожата.

ДОМАШНА ГРИЖА

Продуктите за поддържане у дома продължават и засилват ефекта на професионалната програма. С приятна текстура и цитрусов аромат, тези продукти са създадени за целогодишна употреба, предпазват от уврежданията на свободните радикали, възвръщат естествения блясък на кожата и изравняват тена. Гамата +PURE VITAMIN C включва: Reactivating Serum – ново поколение серум за дехидратирана и с признаци на стареене кожа; Vitalizing Cream SPF 8 – хидратиращ крем за лице; Vitalizing Eye Contour Cream – околоочен крем с подхранващо и освежаващо действие; Renewal Scrub – нежен скраб за лице; Hidroflash Vitamin C – освежаваща емулсия под формата на спрей, която фиксира грима; Vitalizing Body Emulsion – хидратиращ крем за тяло; Body Scrub – неагресивен скраб за тяло.

НОВО! ПРОМОЦИОНАЛЕН КОМПЛЕКТ
+PURE VITAMIN C

Стилна торбичка с 3 продукта от серията
+PURE VITAMIN C
(хидратиращ крем 50 ml, скраб 50 ml
и околоочен крем 15 ml) + подарък елегантен бял чадър.Вземете своя комплект +Pure Vitamin C, защото той ефикасно се бори с признаците на стареене, изравнява релефа и придава свежест на кожата. Подходящ е за всяка възраст и всеки тип кожа.

  • +PURE VITAMIN C VITALIZING PROGRAMME
  • ФАЗА 1: VITAMIN C EXFOLIATIVE
  • ФАЗА 2А: PURE VITAMIN C APPLIER
  • ФАЗА 2В: PURE VITAMIN C
  • ФАЗА 3: VITAMIN C MASK
  • ФАЗА 4: VITAMIN C EMULSION SPF 10

Няма коментари