Permanent Contour – идеалният продукт за подобряване на традиционния масаж

0

Първи симпозиум по кинезитерапия, масажи и рехабилитация, организиран от издателство Beauty Woman


Фирма „Генев-Т.С.“ ЕООД е официален представител на Kurland – Германия, компания, която е производител на високотехнологично СПА оборудване и натурална козметика. Представяме ви тяхната патентована масажна парна система Permanent Contour, отличена с Европейска награда за Здраве и СПА. Предназначена е за извършване на успокояващи и лечебни билкови процедури за лице и тяло, както и за производство на перфектна пяна за Хамам масаж.

Permanent Сontour представлява малък парогенератор, към който могат да се включват различни видове накрайници за масаж на лице, за тяло или за производство на пяна.

Едно от предимствата на Permanent Contour е постоянното отделяне на пара, което дава възможност процедурата да продължи без прекъсване. Терапевтът работи върху тялото на клиентите, докато те усещат постоянния контакт на топлите билки с кожата.

Налейте вода в контейнера, свържете желания накрайник, сложете избраните билкови лапи (според лечението, което ще приложите на клиента си) и включете апарата – необходими са 10-15 минути, за да достигне до желаната температура 50-52°С. Докато загрее Permanent Сontour, вие ще почистите лицето, шията и деколтето на клиента си, ще направите кратък ръчен масаж с подходящ масажен крем за лице, за да подготвите кожата за последващия билков масаж.

Терапиите за лице, шия и деколте с Permanent Contour могат лесно да се интегрират в СПА менюто като единични масажи, в СПА пакети, но също и като част от лечебни процедури за лицето. Топлата пара отваря порите на кожата, позволявайки на активните съставки да проникнат по-дълбоко в дермата, което го прави особено интересно като козметично лечение. Освен това нежното ексфолиране усъвършенства тена, подпомага кръвообращението, стимулира клетъчния метаболизъм, изглажда и освежава. Оставя приятно усещане и чувствено гладка кожа на лицето, шията и деколтето. В допълнение с ароматерапията, това бързо поставя клиента в състояние на дълбока релаксация, което улеснява прамахването на стрес и тревоги и подобрява дишането.

Терапевтът може лесно да удовлетвори всички специални, сезонни или индивидуални изисквания на клиентите, като просто избере подходящата билкова подложка. Всички подложки за Permanent Сontour са изработени от 100% естествени лечебни растения и билки, всички масажни олиа са създадени от висококачествени растителни и етерични масла

Ползи от Permanent Contour:

  • по-бърза релаксация за клиента;
  • по-добър приток на кръв към тъканите;
  • по-здрава кожа;
  • натурални продукти;
  • по-малко физическо усилие за терапевта;
  • индивидуално опаковани билкови подложки;
  • размери: 36,5 х 27,5 х 20 см.;
  • капацитет на водата максимум 1,75 л.;
  • мощност: 750 W.;
  • консумация на енергия: 0,3 kWh.

Идеален продукт за подобряване на традиционния масаж!

За контакти:

„Генев-Т. С.“ ЕООД, Пловдив, „Кукленско шосе“ №12, ет. 1, тел: 032 625 908

Няма коментари