ONmacabim ВИСОКО КАЧЕСТВО, ЕФЕКТИВНОСТ И ГАРАНТИРАНИ РАЗУЛТАТИ

0

Базирана на най-новите научни разработки израелската козметика ONmacabim съчетава в абсолютен синергизъм силата на билките и предимствата на високите технологии. Всички козметични продукти ONmacabim са плод на задълбочени научни изследвания, преминали са строги клинични изпитания и отговарят на най-високите критерии за качество, безопасност и доказана ефективност.

Д-р Марина Дубовик, медицински козметик. Повече от 10 години е практикуващ лекар в областта на ендокринологията, а през последните 6 години се занимава и с козметология. Официален представител на ONmacabim в България.

 

Д-р Дубовик, защо избрахте ONmacabim?

В козметиката ONmacabim можете да използвате процеса на смесване, за да постигнете желания ефект и да направите индивидуален продукт за всеки пациент. Методът позволява да се променя концентрацията и употребата на продукти от различни линии в една процедура и ми предоставя големи възможности да създавам точно това, от което се нуждая в момента, за да постигна най-добър ефект. Това е уникална мини лаборатория в козметичния салон. Натуралните екстракти придават разкошен аромат на всеки продукт, а всяка процедура се превръща в спа преживяване и вълшебен ритуал не само за пациента, но и за мен.

ONmacabim разполага с широка гама от продукти, включително пилинги и мезопрепарати, а богатството от различни серии напълно покрива всички нужди на козметика. Изключително удобно е да се работи с една компания, за 4 години не съм ползвала козметични средства от други компании.

Какво е най-важно в

работата на козметолога

с ONmacabim?

Продуктите ONmacabim са хипоалергенни и са подходящи дори за най-чувствителната кожа. Абсолютната безопасност и управляемост на процедурите, дори и най-агресивните, са много важни за мен при третиране на кожата. С ONmacabim няма да се притеснявате дали ще се появят странични ефекти и как ще се държи кожата на пациента на следващия ден. За всеки козметик това е много важно, нали?

Каква е тайната на ефективността на ONmacabim?

Професионалната козметика ONmacabim е разработена в съответствие с международните стандарти за качество ISO и GMP, също така има лиценз от Министерството на здравеопазването на Израел. В основата на ефективността на продуктите на ONmacabim са растителните екстракти.

Компанията Judean Desert Herbs управлява пълния цикъл на производство: контролира отглеждането на лекарствените растения в Юдейската пустиня, тяхното събиране и обработка, разработва формулите на продуктите и ги произвежда в собствен завод. Израелската компания е създала уникална патентована технология за екстракция и обработване на лечебните билки въз основа на богатия опит на древните народи от Близкия Изток.

Какво представлява

концепцията fusion?

Всеки продукт ONmacabim има богат състав от активни съставки – екстракти от билки и други компоненти, което позволява едновременно да се решават, в рамките на една процедура, няколко козметични проблема. Широкият спектър на действие на продуктите и принципът на „отворената формула” позволяват да се реализира концепцията fusion, т.е. смесване на продукти от различни серии за съставяне на индивидуални протоколи с процедури за всеки клиент. Всяка процедура с козметичните средства ONmacabim може да бъде уникална и да отчита не само особеностите на даден клиент, но и състоянието на кожата в конкретния момент. Продуктите ONmacabim не съдържат изкуствени оцветители, ароматизатори и съставки от животински произход. От 2014 г. в козметичните продукти се използват само натурални консерванти – екстракти от семки на грейпфрут и кора на магнолия, както и анисова киселина (анасон).

Ефектът от прилагането на козметичните средства ONmacabim е видим още след първата терапия. Преминаването на целия курс процедури и правилната грижа у дома гарантират отлични резултати.

Няма коментари