LED T.H.E.S. BY SKEYNDOR

0

Специализиран мастър клас на тема „Антицелулитни и отслабващи процедури“, организиран от издателство Beauty woman


LED T.H.E.S. by SKEYNDOR е най-иновативната технология за отслабване и стягане на контура на тялото, уред от най-висок клас, който съчетава трите най-ефективни техники на работа върху нежеланите мастни натрупвания, „портокаловата кожа“ и задържането на вода, а именно LED фототерапия, термо- и електростимулация. Лесна и компактна, тази машина може едновременно да работи върху няколко проблемни зони като използва специализирани продукти или контактен гел. Продуктите съдържат технология „двоен дрон“, която атакува директно проблемните зони, като по този начин постига максимален ефект още от първата процедура. В рамките на мастър класа бе демонстрирана процедура за отслабване и стягане контура на тялото с LED T.H.E.S. BY SKEYNDOR.

В основата на най-новата апаратура на SKEYNDOR са съчетани възможностите, които предоставят иновативните технологии, в комбинация със специални продукти за тяло. Анализирани са 9 технологии и от тях са избрани 3: LED фототерапия, термо- и електростимулация, които гарантират най-ефективното въздействие върху различни проблеми в областта на тялото (отслабване, премахване на целулит, стягане и ремоделиране контурите на тялото). Трите технологии действат едновременно върху различни нива на кожата – епидермис, дерма и хиподерма, както и върху мускулите. Апаратът е снабден с 6 специални банди, като 2 от тях са предназначени за по-големи зони, а останалите 4 – за по-малки участъци от тялото.

LED фототерапията стимулира синтеза на колаген и еластин, стяга и подмладява кожата, термостимулацията активира метаболизма в клетката и редуцира целулита, а електростимулацията намалява обема и стяга мускулите.

SKEYNDOR създава концепцията динамична фототерапия и е първата компания, която предлага на пазара иновативен апарат, базиран на тази концепция – фотостимулация и активни съставки, без странични ефекти и подходяща за всеки салон за красота.

Червената светлина, използвана при фототерапията, има свойството да прониква в кожата на дълбочина 1-6 mm и основното ѝ действие е регенериране на клетката. Фотостимулиращата активна съставка увеличава регенериращия ефект на фототерапията с червената LED светлина, когато са нанесени заедно. Кожата възстановява в няколко сесии вида и еластичността си, загубена с възрастта и излагането на слънце. Термостимулацията е базирана на инфрачервени лъчи – най-ефикасният източник на топлина, който увеличава клетъчния метаболизъм (термолиполиза) и пропускливостта на тъканите, има релаксиращо действие (отпуска мускулатурата) и аналгетичен ефект, като по този начин подпомага електростимулацията. Третата технология – електростимулацията, въздейства върху гладката мускулатура (увеличава трофизма и циркулацията на кръв), скелетната мускулатура (повишава издръжливостта и релаксира мускула) и сензорните неврони (аналгезия). Апаратът е компактен и лесно преносим, разполага с touch screen дисплей, дава възможност за 10 различни техники на работа и има 7 програми за извайване на тялото + свободни/възможни за въвеждане програми.

Иновативната машина е базирана на ексклузивна технология, изобретена от SKEYNDOR, и до момента няма аналог на пазара. LED T.H.E.S. BY SKEYNDOR е изключително ефективен – гарантира видими резултати още от първата процедура, доходоносен – спестява време на професионалиста и клиента, комплексен – един апарат осигурява пълна палитра от терапии за тяло, гъвкав начин на работа – предлага готови програми и възможност за въвеждане на нови програми според нуждите, практичен – лесен за употреба с минимум усилия от страна на професионалиста.

Няма коментари