HydraFacial терапии в комбинация с антиейджинг процедури

0

Противостареещите процедури за лице са много и разнообразни, като сред най-популярните се нареждат инжекционните (филъри, ботулинов токсин), химичните пилинги, дермабразиото, козметичните мануални терапии, мезоконците, хирургичните интервенции, процедурите с лазери и електронно базирани апарати, както и други апаратни процедури, към които се отнася и HydraFacial терапията. Фирма „БулМед Консулт“ е официален вносител за България на иновативния апарат HydraFacial.

 

HydraFacial терапията включва: почистване, eксфолиация, екстракция,  хидратация и Вортекс впръскване на активни серуми, съдържащи антиоксиданти, пептиди и хиалуронова киселина. Незабавният ефект я прави една от най-подходящите терапии преди важни събития като бал, сватба и др. Подходяща е за всеки тип кожа и се прилага за терапия на увредена кожа от слънцето, фини бръчици, дехидратация, акне, запушени пори, мазна кожа и розацея. Апаратът HydraFacial разполага със специални накрайници с уникален спираловиден дизайн, създаващ въртеливо движение на серумите, така че лесно да „измие” и премахне наслагванията по кожата и същевременно дълбоко да я хидратира и обогати с антиоксиданти и други активни съставки. HydraFacial  е терапия, включваща 4 или 5 етапа с обща продължителност 20-30 минути.

Стъпка 1 Ексфолиация
При всеки етап от терапията HydraFacial се използват различни спираловидни дюзи, които помагат за изглаждане на епидермиса, премахване на пигментацията, регенериране на кожата и същевременно пропускат овлажняващ серум. Вакуумът от своя страна повишава тонуса, създава ефект на повдигане на кожата, подобрява микроциркулацията и лимфния дренаж. Използва се серум, съдържащ млечна и гликолова киселина, които почистват в дълбочина, екстракт от водорасли с успокояващ и хидратиращ ефект и екстракт от мая – изглажда и омекотява фините линии.

Стъпка 2 Химичен пилинг
Химичният пилинг освобождава замърсяванията от порите, като ги омекотява и разширява, без да се наранява кожата. Основните съставки са гликолова и салицилова киселина в различни концентрации, които ексфолират, омекотяват, намаляват производството на себум и премахват замърсяванията в дълбочина.

Стъпка 3 Екстракция
Изчистват се затворените подкожни комедони. Благодарение на Вортекс технологията и серума Beta-HD, който има противовъзпалително и антибактериално действие, се прониква дълбоко в кожата и се разтварят замърсяванията. Серумът съдържа екстракт от мед – подпомага хидратацията и засилва антибактериалната защита, екстракт от цветето Spirea ulmariа – успокоява и изглажда кожата и салицилова киселина – нежно ексфолира и подпомага екстракцията.

Стъпка 4 Регенерация
Благодарение на специален пептиден Дермабилдер коктейл се стимулират клетките, произвеждащи колаген за изглаждане на бръчките. Коктейлът е богат на ацетил октапептид-3 и палмитоил дипептид-5, които хидратират, изглаждат и омекотяват кожата.

Стъпка 5 Хидратация
Със серума Antiox+ се извършва антиоксидантна и витаминна терапия. Съдържа екстракти от див кестен, зелен чай и арника – детоксикират и защитават кожата от свободните радикали, Tone Perfect Complex – ограничава синтеза на меланин, предпазва от появата на кафяви петна, мигновено изглажда и стяга кожата, нискомолекулна хиалуронова киселина – уплътнява и дълбоко хидратира, пептиди – стимулират производството на колаген и еластин и спомагат за превенцията на фините линии. Резултатът е чиста, гладка, хидратирана и сияйна кожа.

HydraFacial е универсална терапия и може да се комбинира с различни антиейджинг процедури за осигуряване на видим и дълготраен подмладяващ ефект. Терапията успешно се съчетава с 3D и 4D лазерно подмладяване, химичен пилинг с TCA, дермаролер, лазер или IPL за лечение на акне, мезотерапия, плазмотерапия и фотоподмладяване.    

Няма коментари