@home медицинските услуги идват при вас

0

Първи симпозиум по кинезитерапия, масажи и рехабилитация, организиран от издателство Beauty Woman


Кирил Палавеев, основател на @home medical

@home е иновационна компания, която предлага медицински и социални услуги по домовете. Компанията свързва хора със здравни и социални нужди с правилните и квалифицирани медицински и немедицински специалисти в удобно за клиента и специалиста време и място.

В @home вярват, че човек се възстановява по-бързо в познатата и безопасна среда на домашния уют. Обстановката в лечебните заведения невинаги е най-подходяща за бързото възстановяване на пациентите, а и много от тях предпочитат удобствата и уюта на собствения си дом.

Как да стана част от екипа?

Първото условие е наличието на смарт телефон с достъп до интернет. Ако искате да станете част от екипа на @home, трябва да попълните регистрационната форма на сайта или в приложението, след което ще ви бъде насрочено интервю и в случай на одобрение от квалифицирани специалисти на компанията ще подпишете граждански договор. Необходимите документи за кандидатстване са: автобиография, диплома за завършено образование и диплома за придобита специалност.

Специалистите, за които е предназначена системата @home, са лекари, медицински сестри, рехабилитатори, кинезитерапевти, болногледачи и здравни асистенти.

Как работи @home team?

Приложението за специалисти е @home, което се изтегля абсолютно безплатно от App Store или от Google Play. Самото приложение е много лесно и достъпно за работа, като след свалянето му специалистът може да се регистрира, да бъде извикан за интервю и в случай на одобрение ще подпише граждански договор. Това му дава право на пълен достъп до приложението и неговата функционалност, включително и поръчките, които пристигат от клиентите. В специална форма се записва каква е поръчката, датата, часът и адресът, на който клиентът желае да му бъде извършена дадена манипулация. Приложението за клиенти изисква да бъде въведена максимално подробна информация за здравословното състояние на всеки клиент/пациент, което дава възможност на съответния медицински специалист да се запознае в детайли със състоянието му и да прецени дали да приеме тази поръчка или не. Посоченият адрес се визуализира на карта за улеснение на специалистите, които по този начин могат бързо да се ориентират за разстоянието до дома или офиса на клиента. Приетата поръчка се известява на съответния специалист, като един час преди самата манипулация системата автоматично напомня за поетия ангажимент. След посещението на специалиста в дома на клиента и извършването на процедурата се попълва формуляр, който се заснема от специалиста и автоматично се качва в системата @home. Приложението е стандартно, удобно за ползване и с него се работи изключително лесно.

Предимства

  1. Сами определяте работното си място!

Регистрирате се за точно определени райони, които бихте искали да обслужвате – близо да вашия дом или работното ви място – вие решавате. По всяко време може да добавяте или премахвате райони от вашия личен профил в системата, в зависимост от вашето желание.

  1. Без работно време!

Сами решавате кога да приемате поръчки и сами избирате клиентите си. Работите тогава, когато пожелаете, без ограничения и шефове. Това ви дава възможност да получавате допълнителни доходи.

  1. Печелите неограничено!

Няма ограничение в броя на заявките, които можете да приемете. В зависимост от вашето желание и стимул може да извършите неограничен брой посещения. Благодарение на рейтинговата система на @home вашата оценка е гаранция за изкарване на повече пари и повишаване на вашите доходи.

  1. Бързо, лесно и сигурно заплащане!

Системата на @home не работи с плащания в брой. Всичко минава по банков път, което гарантира прозрачност и сигурност.

Няма коментари