geneO+ – авангардна апаратура за салона за красота

0

 Динамичното ни и забързано ежедневие налага нови изисквания и към салоните за красота, които трябва да разполагат не само с висок клас козметика, но и с иновативна и висококачествена апаратура, за да предложат максимално ефективни, бързи и безопасни процедури на своите клиенти.
 Авангардната платформа geneO+ на световния лидер в производството на апаратура за медицински и естетични цели Pollogen дава невероятни възможности за ефикасни комбинирани терапии за лице с иновативните технологии OxyGeneo, TriPollar и Ultrasound.

Какво представлява технологията OxyGeneo?
Иновативната технология OxyGeneo осигурява 3 в 1 ефект: ексфолиация на мъртвите клетки, оксигенация на кожата и повишена абсорбция на активните съставки от прилаганите продукти. Специалната капсула Capsugen отстранява горния слой мъртви клетки, изглажда и обновява кожата. Състои се от натриев бикарбонат и лимонена киселина. Използва се заедно с уникални гелове, съдържащи естествени активни съставки. Eфектът на OxyGeneo се създава, когато Capsugen и богатият на хранителни вещества гел влязат в контакт един с друг. От реакцията се произвежда въглероден диоксид, който води до насищане на повърхността на кожата с кислород. Това е т.нар. „ефект на Бор“ или газова обмяна в тъканите. По време на процедурата Capsugen става абразивен вследствие протичащата реакция и ексфолира кожата.

Какви възможности предоставят радиочестотата и ултразвукът?
Апаратът geneO+ разполага и с триполярен радиочестотен накрайник за по-стегната кожа, както и с ултразвуков накрайник, който помага за проникване на ценните съставки на подхранващия гел в дълбочина на кожата.
Накрайникът TriPollar® RF Skin Tightening гарантира стягане и лифтиране на кожата благодарение на едновременното загряване на повърхностните и по-дълбоки кожни слоеве. Резултатите са моментални (по-стегната, свежа и сияйна кожа) и дългосрочни (увеличен метаболизъм на фибробластите, синтез на нов колаген и еластин, видимо подмладена кожа).
Процедурата с ултразвуковия накрайник временно намалява плътността на кожните слоеве, което предизвиква отваряне на „микроканалчета“ между клетките на кожата и води до повишено усвояване на активните съставки.

Кои са основните приложения на geneO+?
Мултифункционалната платформа geneO+ има 2 основни приложения:
Neo Bright Skin Lightening Treatment – изсветляваща терапия, която ефикасно се бори с белезите на фотостареене, отстранява пигментните петна, изравнява тена и възвръща свежестта и сияйността на кожата.
Neo Revive Skin Rejuvenation Treatment – антиейджинг терапия с мощно хидратиращо и подхранващо действие, която изглажда фините линии и бръчки, ремоделира лицевия контур, тонизира, стяга и подобрява еластичността на кожата.

geneO+ преформулира терапиите за лице с интегрирането на трите най-ефективни технологии за красива и видимо по-млада кожа: OxyGeneo, Ultrasound и TriPollar. Авангардната платформа гарантира премахване на пигментните петна и изравняване на тена, изглаждане на фините линии и бръчки, стягане и лифтиране на кожата, както и ефикасна превенция на признаците на стареене.

 

За контакти: „ИНТЕРНЕШЪНЪЛ МЕДИКЪЛ ДИСТРИБЮШЪН“ ЕООД
гр. София, ул. Антим I, бл. 2, ап. 62, тел. 0888 130 666, е-mail: info@imd-bg.com, www.imd-bg.com

Няма коментари