Expert Center Biologique Recherche Варна

0

Идеалната комбинация от бутиков уют, елегантна атмосфера и отлично обучен екип

В луксозния експертен център Biologique Recherche – Варна всеки клиент има уникалната възможност да се докосне до терапии от най-висок клас с козметичните продукти и прецизни протоколи за работа на премиум френския бранд Biologique Recherche Paris и най-мощния радиочестотен апарат у нас – INDIBA Deep Beauty. Разговаряме с г-жа Весела Куртева, собственик на Expert Center Biologique Recherche и ексклузивен представител на марките Biologique Recherche и INDIBA за България.

Biologique Recherche

 

Г-жо Куртева, каква е концепцията на експертния център за красота на Biologique Recherche?

Концепцията е изцяло на Biologique Recherche. Като ексклузивни представители на марката за България трябваше да се придържаме към корпоративната й визия и следвахме насоките за дизайн, които са еднакви за цял свят – определени цветове, форми и линии, като целта ни беше най-вече да покажем чистотата и лукса на Biologique Recherche. Изключително съм доволна от крайния резултат, защото когато президентът на марката Рупърт Шмид дойде преди година за откриването на нашия център, той сподели, че в някои отношения сме се справили дори по-добре от тях в централата на Biologique Recherche, намираща се на най-емблематичната улица в Париж – Шанз-Елизе. Това беше огромно признание, което днес усещам и при нашите клиенти, защото в центъра се чувстват много спокойни и с удоволствие се наслаждават на времето, прекарано при нас.

Освен апаратурата на Biologique Recherche, в центъра присъства само апаратът INDIBA. Защо избрахте точно INDIBA?

Апаратът INDIBA много подхожда на нашето виждане за стремеж към високо качество. INDIBA е марка с над 30-годишна история, позиционирана в Барселона, която също както Biologique Recherche предлага индивидуални протоколи в зависимост от състоянието и проблемите на всеки клиент. Уникалното в INDIBA е патентованата Proionic система, която работи с честота 448 kHz, изключително е щадяща за тъканите и едновременно с това много ефективна. Иновативната технология е постигната със сериозен научен подход и с уважение към физиологията на кожата и динамиката на организма.

Какви проблеми се решават с помощта на INDIBA?

С апарата INDIBA могат да се третират лице, тяло и коса. В областта на лицето успешно се премахват белези, постига се стягане и лифтинг на кожата, както и цялостно оформяне на лицевия овал. INDIBA се прилага и за тяло – ефикасно третира целулит, стрии, стяга отпуснатите зони и помага за отслабване. Освен това апаратът укрепва и стимулира растежа на косъма и осигурява една наистина невероятна терапия за здрава и красива коса. През следващия месец ще представим и най-новия апарат INDIBA, който е още по-прецизен и с уникален дизайн. Предлагаме и INDIBA Active – единственият по рода си радиочестотен апарат за физиотерапия и рехабилитация.

Кои терапевти могат да работят с Indiba и какви обучения предлагате?

С INDIBA Deep Beauty работят козметици и масажисти, а с INDIBA Active – рехабилитатори, физиотерапевти и кинезитерапевти. Обучението е задължително при закупуване на апарат и стартиране на работа. Когато се стартира работа с INDIBA, провеждаме първоначално обучение и след 3-4 месеца продължаваме с надграждане – следващия месец ще преминем обучение с INDIBA Deep Beauty монографски протоколи, които касаят менопауза, детокс и други проблеми и са строго персонализирани.

Да очакваме ли в София такъв луксозен център на Biologique Recherche?

Ще подкрепим всеки клиент, който желае да инвестира и да създаде такъв експертен център. В момента имаме 11 клиенти в София и всички работят много добре. Ние като представители на Biologique Recherche нямаме намерение да създаваме експертен център в София, тъй като във Варна е нашият офис, съответно и мястото, с което даваме пример на нашите клиенти как да се развиват и усъвършенстват в този бизнес.

Няма коментари