Exillys – съвършената натурална козметика за красива кожа

0

„Работя в областта на естетичната козметика повече от 10 години, като залагам на най-съвременните и иновативни технологии, наложили се в световната козметична индустрия. За мен качественото обслужване, комфортът и удовлетвореността на клиентите са основна задача.“, казва Радостина Николова, медицински козметик и създател на собствената козметична линия Exillys.

Какво ви провокира да създадете собствена козметична линия?

Ние от Exillys искахме да създадем продукти, които да бъдат направени по начин и с качество отговарящи на нашите изисквания. Вложихме най-качествените натурални съставки, като екстракти от бял трюфел, лоза и грах, хайвер, екстракт от стволови клетки и пептиди. Комбинирахме тези съставки по начин, който да води до видими резултати и усещане за подобрена и озарена кожа. Вложихме много любов и желание и успяхме да реализираме нашата мечта, и да видим усмивките по лицата на нашите клиенти. Това са козметични продукти с натурален състав и създадени с научен подход за благотворно действие дори на клетъчно ниво.

Какви серии включва?

На този етап сме създали две основни анти-ейдж серии за лице. Кремовете във всяка серия сме разделили на две възрастови групи 35+ и 45+, като сме помислили и за по-младите на възраст 20+, създавайки серуми, които могат да се ползват всекидневно и са подходящи за всеки тип кожа и възраст.

Нашите продукти са изключително ефективни, насочени към дълготраен лифтинг, регенерация на клетките, заличаване на бръчките, дълбока хидратация и изравняване на тена. Серията Royal Line включва: дневен анти-ейдж крем за лице, нощен анти-ейдж крем за лице, околоочен анти-ейдж крем и анти-ейдж серум за лице. Серията Explosion Line е представена от два вида Day & Night анти-ейдж кремове за лице, околоочен анти-ейдж крем и анти-ейдж серум за лице. Имайки превид че отлично почистената кожа усвоява по-добре нанесените продукти, създадохме уникална по състав мицеларна вода с колаген, хиалурон, алое вера, чаено дърво, витамини А, Е и др., за перфектно почистена и хидратирана кожа.

Кой разработи сериите и какви съставки съдържат?

В разработката и производството на продуктите участваха екип от специалисти – биолози, дерматолози, химици и др., на които сме изключително благодарни за високия професионализъм. Използвахме екстракти, които предварително се извличат по специален начин, обработват по още по-специален начин, но без химическа обработка.

За да постигнем съвършения натурален продукт, използвахме доказани и иновативни формули и комплекси, патентовани и сертифицирани от световно доказани лидери в САЩ, Испания и Франция. Залагайки на прецизния подбор на активните съставки и полезни екстракти от бял трюфел, грах, хайвер, семената на „дървото на живота“ баобаб, екстракт от семена Sacha inchi (древната тайна на инките за перфектна кожа), стволови клетки от ‘сълзи’ на лоза, пептиди и аминокиселини,  силно концентрирани колаген, хиалурон и Q10, и комплекс от различни натурални масла, реализирахме идеята си да предадем жизнената сила на природата в човешките ръце.

Как козметикът може да ползва продуктите в своята практика?

Нашите продукти са разработени както за домашна, така и за професионална употреба. В зависимост от индивидуалната нужда на клиента, козметикът определя начина на прилагане на продуктите според предоставените протоколи за работа. При терапия за цялостна грижа за лицето, може да се направи комплексна терапия включваща нежно почистване с мицеларната вода, нанасяне на серума – мануално чрез масаж или апаратно с помощта на ултразвук, RF, безиглена мезотерапия (електропорация), йонофореза и др. След това се нанасят околоочния крем и крема за лице с масажни техники. Всички продукти са разработени да се адаптират към всеки тип кожа и могат да се комбинират помежду си. Важно е да отбележа, че няма задължително първоначално зареждане и сериите могат да се поръчват и поотделно.

За контакти:

Savana esthetic center, София, кв. „Борово“, ул. „Ястребец“ 25-Б, тел.: 0876 662 821, e-mail: savanaesthetic@abv.bg

Няма коментари