ERICSON LABORATOIRE SUPREME DHE.AGE-RETINOX

0
ТЕРАПИЯ ЗА ИНТЕНЗИВНА РЕГЕНЕРАЦИЯ НА ЗРЯЛА КОЖА С ХОРМОНА НА МЛАДОСТТА И РЕТИНОКС

С възрастта кожата губи своята плътност и стегната структура, изтънява и се отпуска, образуват се и бръчки с различна дълбочина. Епидермисът като най-повърхностен слой загрубява, изтънява, дехидратира се и губи своята компактност. Корекции на епидермиса се правят с лазер, микродермабразио, химичен пилинг, също с помощта на козметични ексфолианти като например ретинол. Всички тези методи са ефективни, но агресивни. От друга страна могат да се търсят и механизми за стимулиране на клетъчната пролиферация, които също да поддържат състоянието на кожната повърхност. Решението на Ericson Laboratoire за модерната жена в зряла възраст е едновременно иновативно и естествено, с респект към естествените нужди на кожата.

Продължителността на една процедура е
75 минути, а препоръчителният курс терапии е минимум 4 процедури веднъж седмично.

Терапията SUPREME DHE.AGE-RETINOX

е предназначена за жени, които желаят авангардна козметична терапия и домашна грижа, възвръщаща младежките механизми в кожата. С дълбокото си регенериращо въздействие, процедурата пресъздава най-важните ефекти на DHEA и ретинола. Проучванията показват изключително стимулиране на клетъчното обновяване. След 8 седмици се наблюдават ясно подобрение в качеството на кожната тъкан и намаляване на количеството и броя на бръчките. Кожата изглежда жизнена и млада, по-гладка, стегната и еластична. Терапията е формулирана, за да гарантира перфектна толерантност и е подходяща за всички типове зряла кожа.

DHEA (дехидроепиандростерон) е хормон, който се произвежда от надбъбречните жлези. Често e наричан „хормон на младостта“ и постоянно е обект на научни изследвания.

КАК ПРОТИЧА ТЕРАПИЯТА?
Първата стъпка е почистване на грима от очите с Двуфазен дегриматор за околоочен контур. Лицето и шията се почистват с Регенериращо демакиажно мляко и Регенериращ хидратиращ тоник. Прилага се ексфолиация, като на лицето и шията се нанася според типа кожа един от трите основни ексфолианта на Ericson Laboratoire: DERMA GUM, GOMMAXX или DERMA SCRUB. След това лицето се почиства и тонизира. Нанася се съдържанието на една ампула Интензивен регенериращ ултрасерум на лицето и шията, без да се втрива. Този ултраактивен концентрат спомага за възстановяване стегнатостта и еластичността на кожата и има видимо изглаждащо въздействие върху бръчките. Освен див ямс и ретинокс, съдържа още овесени полизахариди, фитопротеин с високо молекулно тегло, морски колаген и гликопротеин от сладък бадем. Преди масажа, докато престоява серумът се подготвят лентите от бинт като се режат по определен начин, за да покрият цялото лице и шията.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Основният масаж се извършва с Богат екстра подхранващ крем. На лицето и шията се нанася плътен слой от Филмираща маска. Отгоре се поставят нарязаните ленти – от челото към шията. Последната най-дълга лента минава през овала и ушите и се връзва на главата. Нанася се още един слой Филмираща маска. След това с четка или памучен тампон се нанася Филмиращ флуид, който пластифицира маската. Престоява 20-25 минути. Ефектът от терапията е пълен, когато маската изсъхне добре. Отстраняват се марлите отдолу нагоре и лицето се почиства с памучен тампон, напоен с тоник.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Следва нанасяне на цяла ампула Супер мощен лифтинг серум на лицето и шията. Като интензивна регенерираща терапия за зряла кожа серумът реструктурира тъканите в дълбочина, уплътнява и стяга кожата, изглажда чертите на лицето. Няколко капки от този ценен серум, нанесени по цялото лице, моментално възвръщат жизнеността и блясъка му. За финал се нанася Богат екстра подхранващ крем на лицето и шията и се изпълнява кратък точков масаж.

  • Влиянието на ретинола върху кожата се изразява в стимулиране на фибробластите, на колагеновия синтез и на производството на „малки съдове“, които създават ефекта „здрав тен“. Също така регулира меланиновия синтез като ограничава разпространението на петната и действа противовъзпалително.

Няма коментари