ERICSON LABORATOIRE CELLULIT’VIB – ултразвукова антицелулитна и отслабваща терапия

0

Специализиран мастър клас на тема „Антицелулитни и отслабващи процедури“, организиран от издателство Beauty woman


CELLULIT’VIB е шокова ремоделираща терапия на Ericson Laboratoire, която третира мастните натрупвания в дълбочина и изглажда целулита благодарение на внимателно подбраните ефективни високотехнологични активни съставки. Може да се комбинира и с апаратни процедури за по-бързо постигане на желания ефект и задържане на резултатите във времето.

Успоредно с лекцията се проведе и демонстрация на тази високоефективна терапия за редуциране на локалните мастни натрупвания и премахване на целулита.

Мария Александрова, трейнер на ERICSON LABORATOIRE за България

В терапията се използват специално разработени продукти, съдържащи мощни активни съставки, които помагат за намаляване на локалните мастни натрупвания в проблемните зони на тялото и изглаждане на целулита.

PHYTOSONIC представлява фитокомплекс от кофеин и екстракти от жълт мак и зелено микроводорасло еуглена грацилис, който въздейства на целулита по подобие на ултразвуковата терапия, загрява и ускорява разграждането на мазнините. Разрушава връзките между натрупаните около мастната клетка триглицериди и ги пренарежда под формата на нишка, което намалява обема и изглажда повърхността на кожата. На практика целулитните топчета изчезват и не деформират околната тъкан.

LIPOCARE е комплекс от кофеин, коензим А и екстракт от китайското растение Bupleurum Chinensis, който активира и ускорява липолизата, спомага за преобразуване на мазнините в енергия. В резултат се забелязва изглаждане на целулита и стягане на кожата.

Дрениращият липолитичен комплекс LEGACTIF включва три растителни екстракта: златен корен, лимон и иглица. Ефикасно изгаря мазнините и спомага за елиминирането им. Благодарение на високото съдържание на флавоноиди и полифеноли LEGACTIF стимулира кожната микроциркулация, подобрява еластичността на капилярите, действа противовъзпалително и противооточно.

Целулитът предизвиква деформация на съединителната тъкан, нарушаване на кръвообращението, както и забавяне на лимфотока, което води до стрес за целия организъм. Терапията CELLULIT’VIB е изключително подходяща за третиране на фиброзен целулит, тъй като спомага за разрушаване на фиброзните сраствания, разгражда и елиминира мазнините, намалява обиколките на тялото, изглажда „портокаловата кожа“ и подобрява лимфния дренаж. Тази козметична терапия отлично се съчетава с ултразвукова процедура, като се третират проблемните зони – бедра, седалище, корем, паласки. Препоръчителният брой процедури CELLULIT’VIB е 8, които се провеждат 2 пъти седмично, а когато терапията е комбинирана с апаратна технология или мануален антицелулитен масаж, може да се изготви индивидуална програма за всеки клиент в зависимост от типа и стадия на целулит, както и от обема на локалните мастни натрупвания в проблемните зони на тялото. Възможни са различни комбинации с оглед постигане на най-добри резултати за клиента.

Важно е да се отбележи, че ERICSON LABORATOIRE предлага 8 различни антицелулитни терапии, които съответстват на 8 различни вида целулит и на 8 различни причини за появата му, включително специфична терапия за жените в менопауза, при които проблемите са значителни и се дължат на хормоналния дисбаланс. В CELLULIT’VIB терапията се изпълнява масаж с антицелулитно масло и специфичен масажор, който спомага за разбиване на фиброзните сраствания и видимо изглаждане на „портокаловата кожа“. Продуктите за домашна грижа са продължение на професионалната терапия вкъщи, подобряват и подпомагат постигнатите резултати в салона и затова се препоръчва редовната им употреба. Хранителните добавки за отслабване, които предлага ERICSON LABORATOIRE, също могат да се включат в индивидуалната програма за намаляване на локалните мастни натрупвания и редуциране на целулита.

Няма коментари