DERMAOXY

0

АНТИ-ЕЙДЖ ТЕРАПИЯ ОТ ДАНИЯ

DermaOXY e иновативен датски бранд, разработил специфични кислородни терапии за лице и скалп. Марката предлага кислороден апарат и козметика, която се използва в комбинация с него.

Терапиите стимулират кожата с бустери, съдържащи хиалуронова киселина, есенциални витамини, антиоксиданти, пептиди и други съставки с натурален произход и чист 95% кислород, като така водят до лифтинг ефект, изглаждане на фините линии и бръчки, дълбока хидратация, успокояване на кожата и изравняване на тена. Специалистите от DermaOXY селектират само най-ценните съставки с доказан анти-ейдж ефект. Оксигениращите терапии на DermaOXY се прилагат в дерматологични клиники, салони за красота и спа центрове по света. Марката стъпи на българския пазар през 2019 г. и за кратко време стана любима на доста козметични салони, естетични клиники и техните клиенти.

Защо да изберете dermaOXY?
• Видим ефект само след 20 минути.
• Натурални съставки, които оптимизират кожата и производството на колаген и еластин.
• Без хирургична интервенция.
• Без инжекции.
• Отличен резултат – корекция на бръчки и фини линии, включително и в зоната на околоочния контур.
• Запазване на естествените мимики.


Как работи?
Оксигениращата терапия използва предимствата на чистия кислород под високо налягане и вакуум, за да въведе ценните субстанции дълбоко в дермата, където те наистина могат да дадат резултат като противодействат на следите от стареене. Кожата е устойчива на екзогенни субстанции, което създава трудност за кремовете и серумите да проникнат в по-дълбоките й слоеве. Необходима е външна помощ за транспортиране на активните съставки от серумите на DermaOXY. Ето защо терапията е толкова ефективна дори и след първата процедура. Серумите съдържат комбинация от активни съставки като хиалуронова киселина и ретинол, които хидратират и стимулират клетъчното обновяване. Посредством високото налягане на кислорода тези субстанции се вливат в дермиса, където директно повлияват проблема. След вливането им се прилага масаж с друг накрайник на апарата, впръскващ 95% чист кислород, който активира компонентите на серума и подобрява способността на кожата да ги абсорбира.


Професионални серуми на DermaOXY
• HYALURON – съдържа хиалуронова киселина, натриев хиалуронат, екстракт от водорасли, пептиден комплекс, витамини и др. Активно свързва и задържа влагата в кожата, намалява всички видове бръчки и фини линии.
• SYN – в състава му са включени пептид SYN-AKE (екстракт от змийска отрова), екстракт от водорасли, хиалуронова киселина и др. Отпуска мускулите на лицето, което предотвратява образуването на бръчки и видимо подмладява кожата.
• X-LINK – спомага за активиране на стволовите клетки с голям ефект върху колагеновите влакна. Съдържа кръстосано свързана хиалуронова киселина, лецитин, омега 3, 6, 9 мастни киселини и витамини.
• SCALP – съдържа витаминен комплекс за коса, който укрепва корените, подходящ е за боядисана и увредена коса, против косопад и пърхот.
За оптимален резултат от кислородната терапия DermaOxy се препоръчва 6-седмична програма с редуване на трите професионални серума – SYN, HYALUON, X-LINK.
Ефектът от процедурите може да се подсили с продуктите за домашна грижа.

За повече информация или демонстрация: Интерспа Бюти
София, ул. Банат 28-32, офис 4, тел. 02 489 70 11
www.inter-spa.com

Няма коментари