CELLULIT’VIB – ултразвукова антицелулитна и отслабваща терапия

0

Ултразвуковата терапия е неразделна част от всеки един метод за отслабване. Специалистите на Ericson Laboratoire, търсейки все по-нови и по-ефективни методи в борбата с излишните сантиметри и „портокаловата кожа“, успяха да репродуцират вибрационната мощ на ултразвука в нова високотехнологична формула, която намалява и реструктурира триизмерно мастната тъкан. Терапията активира ензимните системи (протеази), които освобождават хипертрофиралите адипоцити, „оформящи портокаловата кожа“ и те се прегрупират триизмерно. В резултат сантиметрите намаляват, а кожата се изглажда.

Въздействието на терапията се дължи на няколко иновативни, но и на традиционни активни съставки. Едната e Phytosonic и представлява фитокомплекс (екстракт от жълт мак, богат на глауцин, екстракт от еуглена грацилис и кофеин), който разрушава връзките между натрупаните около мастната клетка триглицериди и ги пренарежда под формата на нишка, което намалява обема и изглажда повърхността на кожата. На практика целулитните топчета изчезват и не деформират околната тъкан. Legactif представлява дрениращ липолитичен комплекс (златен корен, лимон и иглица), който изгаря мазнините и ги елиминира. Съвместното действие на китайското растение Bupleurum Chinensis, кофеин и коензим А активира липолизата и дава възможност мазнините да се преобразуват в енергия чрез протеин G, който действа като превключвател, способен да задейства биохимичните реакции в клетката. Екстрактите от зелен чай и бръшлян улесняват отделянето на натрупаните мазнини, дренират и подобряват тонуса на кожата.

Направените тестове показват повишаване на липолизата 1064% и удвояване на скоростта на изгаряне на мастните киселини. Постепенно, ден след ден контурите на тялото са прекрояват, неравностите са по-малко видими (33%) и кожата става по-стегната (27.5% по-малко отпусната). Основните цели на терапията са да освободи мастните клетки, да изгори освободените мазнини, да дренира отпадните продукти, да подобри и удължи ефекта на апаратните ултразвукови процедури за отслабване.

Как протича терапията?

Леглото се подготвя с алуминиево фолио за експресно отслабване и хавлиен чаршаф. Клиентката ляга първо по корем. Първо се нанася Тонизиращ крем за стягане на капилярите, който защитава участъците с видими капиляри. Върху областите със стрии се нанася Регенериращ крем против стрии. От кръста до коленете и особено върху зоните с целулит се разнася съдържанието на половин ампула Загряващ серум за изгаряне на мазнините. Тъй като продуктът съдържа метил никотинат, който загрява и може да причини раздразнение, е необходимо внимателно да се измият ръцете след употребата му. Следва масаж със специални масажни ролери за отслабване по проблемните зони на краката, корема и седалището в продължение на 5 минути, който стимулира микроциркулацията. Нанася се Шоков вибриращ гел за изгаряне на мазнините от кръста до коленете и особено върху зоните с целулит, а от глезените до коленете се нанася Шоков вибриращ гел за дренаж, ако клиентката има нужда от лимфен дренаж. Върху геловете се нанася и Антицелулитно дрениращо олио, с което се прави дрениращ масаж. След това клиентката се обръща по гръб и се повтарят всички стъпки отпред на краката. В края на масажа тялото се опакова в алуминиевото фолио и престоява 20 минути, след което се почиства с топли кърпи с вода.

Продължителността на процедурата е около един час и се препоръчва да се направят по 2 процедури два пъти седмично.

Няма коментари