BIO-NUTRI SHAPE – Патентован метод за скулптуриране на лицето в комбинация с дълбока интензивна ревитализация на кожата

0

Високите изисквания на съвременната жена задължително включват безупречен, свеж вид на лицето. Хармонични форми заедно с дълбоко хидратирана, еластична и блестяща кожа на лицето са еднакво важни условия за съвършено излъчване.

Като естетичен специалист, за вас е много важно да отговорите на модерните очаквания на вашите клиенти и да препоръчате подходяща процедура, с която се постига моментален лифтинг, запълване на бръчките и подобрен вид на кожата, при това с резултат, който ще се задържи повече от година.

FILLMED by Filorga – френският лидер в естетичната медицина, вече над 40 години създава медицински продукти с отличително високо качество, ненадмината степен на ефективност, задържане на ефекта и безупречен профил на безопасност. Всички продукти имат СЕ маркировка за инжектиране в кожата.

BIO-NUTRI SHAPE e оригинален комбиниран протокол, при който съчетано се въвежда в кожата Art Filler Volume – филър с високо омрежена хиалуронова киселина и NCTF135HA – полиревитализиращ коктейл.

Art Filler Volume e силно волюмизиращ, но с лесно моделираща се текстура и идеално възстановява обема на лицето при липодистрофия. Това е единственият филър, който доказано забавя процеса на липодистрофия в областта на лицето. Постигат се много естествени резултати поради пълна интеграция с околната тъкан. Единственият филър на пазара от категория за обем със съдържание на спринцовката 1.2 ml/25 mg хиалуронова киселина. Лекарите използвали продукта дават отлична оценка, поради високата степен на еластичност, удобно инжектиране, леко моделиране и превъзходна коригираща способност, която превъзхожда резултатите от сравнителни продукти.

NCTF135HA съдържа 59 съставки с органичен произход и хиалуронова киселина и е всепризнат за най-ефективният коктейл за инжекторна мезотерапия. Единственият продукт за мезотерапия, при който само за 24 часа след приложението му се постига 135% пролиферация на фибробластите. Резултатите за кожата са впечатляващи: намаляване на бръчките –72%, увеличена хидратация +132%, подобряване на блясъка +144%, повишена защита на клетките срещу свободните радикали +90%.

BIO-NUTRI SHAPE – ТЕХНИКА НА ПРИЛОЖЕНИЕ

Art Filler Volume се инжектира с игла или канюла (22G/70 mm) на FILLMED в различните специфични за скулптуриране на лицето зони: слепоочие, скула, латерален ъгъл на мандибулата и брадичка. Входните точки на депониране на продукта са различни при двата пола. NCTF135HA се въвежда в кожата с канюла посредством линеарна, ретроградна техника през две входни точки.

  • Първа входна точка: ябълчната кост – правят се 5-6 векторни линии в посока назолабиалната линия.
  • Втора входна точка: над мандибуларния ъгъл се правят 4-5 векторни линии в посока на устния ъгъл и назолабиалната зона.

Неомрежената хиалуронова киселина в NCTF135HA дава моментална хидратация и изпълва фините линии, а мощният полиревитализиращ бустер стимулира фибробластите да ускорят синтеза на колаген, еластин и хиалуронова киселина, което забавя процеса на стареене.

И двата продукта Art Filler Volume и NCTF135HA, използвани самостоятелно осигуряват превъзходен, дълготраен ефект. Приложени заедно в една процедура имат синергичен и допълващ ефект.

РЕЗУЛТАТ: Скулптуриране на лицето с лифтинг и моментален блясък, хидратация и еластичност, продължаващи повече от година.

Количеството на използвания материал се определя от индивидуалните нужди на всеки пациент.

Процедурата BIO-NUTRI SHAPE е подходяща за всички възрастови групи.


Art Filler e нова генерация филъри с хиалуронова киселина и 0,3% лидокаин, които производителят FILLMED by Filorga представи на пазара след документирано 18-месечно клинично проучване за ефективност и безопасност. Клиничното проучване на Art Filler е мултицентрично (6), рандоминизирано, сравнително (vs. Juvеderm & vs. Teosyal), половин лице „split face“, със сляпа контрола, проспективно – над 18 месеца проведено от независим център (GREDECO) и надхвърли всички познати досега стандарти за дизайн и методи за оцeнка на резултатите: двойна система за оценка (GAIS и Lemperle), комбинирано с 2 вида обективни инструментални измервания: профилометрия и високочестотен ултразвук.

Резултатите категорично доказват превъзходството на Art Filler пред всички известни досега филъри и ни дават основание да твърдим, че има нов „Златен стандарт“ при филърите и това е Art Filler. Превъзходство в продължителността на ефекта: корекция на назолабиалната зона и бръчки „пачи крак“ – резултатите са видими дори след 18 месеца.

Доказана биостимулация на фибробластите: стимулиране синтеза на колаген води до значимо увеличаване дебелината на дермиса, в допълнение на коригиращия потенциал на уникалния TRI-HYAL гел, което в дългосрочен план подобрява качеството на кожата. Производството на колаген продължава през целия период на ефекта.

Превъзходна безопасност: не се намират грануломни признаци дори 18 месеца след инжектиране на Art Filler, верифицирано с високочестотен ултразвук.

Отличителните предимства на Art Filler се дължат на новата патентована TRI-HYAL технология на производство. Тайната на TRI-HYAL технологията е в комбинацията от 3 вида хиалуронова киселина: с много дълги вериги и дълги вериги, които формират подвижни връзки помежду си и придават на гела изключителни пластични свойства, скулптуриращи и обемни характеристики. Във всички Art Filler продукти е добавена и неомрежена хиалуронова киселина, която оптимизира лекотата на инжектиране.

Art Filler засега са представени на пазара с 4 продукта, като през октомври 2019 се очаква и 5-ти продукт от серията.

Kомбинацията от трите вида хиалуронова киселина и степента на омрежване (cross-linking) варира в 4-те различни продукта. Всеки от тях притежава 3 коригиращи характеристики: скулптуриране, волюмизиране и флуидност при инжектиране, адаптирани към всяка зона на лицето и различни индикации:

  • Fine lines/Фини линии – подходящ за повърхностни бръчки и фини линии, характеризира се с флуидност и лекота на разпределяне. Отлични резултати при бръчки „пачи крак“ и периорална зона. Комбинира се прекрасно с NCTF® и пилинги на FILLMED за подобряване качеството на кожата. Това е единственият продукт за фини линии, при който 100% от пациентите задържат ефекта на 12-ия месец, а на 18-ия – над 98% от тях все още имат видим резултат в периорбиталната зона.
  • Universal/Универсален – за корекция на средни до дълбоки бръчки и гънки, лесно се моделира и има перфектна коригираща способност. Задържа видим ефект след 12 месеца. Може да се използва и за корекция на устни.
  • Lips/Устни – лека, но волюмизираща текстура, специално създадена да огговаря на зона с голям мотилитет (подвижност). Не образува бучки.
  • Volume/Обем – силно волюмизиращ ефект, но поради превъзходната интеграция с околната тъкан резултатите са много естествени.

Всички продукти притежават СЕ сертификат и се произвеждат в собствен, високотехнологичен завод на FILLMED в Белгия.

Art Filler е в опаковка с две спринцовки с лесно разпознаваем, атрактивен луксозен дизайн.

Представителството на FILLMED предлага продуктова информация и обучение на различните протоколи за приложение.

За контакти:

тел: 0877 549 288, 0878 480 100 

е-mail: office@mpharmhb.com

www.filorga.bg

Няма коментари