Binella Medical Beauty

0

Binella Medical Beauty е висша мода в козметиката, която предлага строго индивидуален подход и уникална грижа за здрава и красива кожа. Козметика от бъдещето, която можем да ползваме днес, за да съхраним младостта и красотата си изцяло в унисон с концепцията на марката NO AGE – БЕЗ ВЪЗРАСТ. За необятните възможности, които предоставя Binella Medical Beauty в грижата за кожата и за уникалния шанс на козметолога да разгърне не само задълбочените си познания, но и своя творчески дух, разговаряме с Поли Ангелова, сертифициран козметик с над 25-годишен опит, собственик и управител на козметично и соларно студио Vital Sun Centre.

 Защо се доверихте на Binella Medical Beauty в своята практика?

 Първоначално ме привлече концепцията на Binella Medical Beauty, която комбинира принципите на ортомолекулярната медицина със съществуващите най-съвременни методи в козметиката и биотехнологични процеси в производството, придаващи индивидуалност на грижата за кожата, една изцяло нова концепция за постигане на трайно красива и здрава кожа. Концепция, основана на науката за ортомолекулярния баланс и храненето на кожата, в едно с високоефективни, чисти, безопасни и синергично действащи активни съставки. Също така ме привлече и философията на марката NO AGE – БЕЗ ВЪЗРАСТ вместо ANTI-AGE – борба срещу стареенето. За разлика от традиционните концепции против стареене, Binella Medical Beauty цели чрез индивидуалния подход и в зависимост от конкретното състояние на кожата да бъдат доставени липсващите ѝ хранителни вещества. Активирани по този начин, кожните клетки ефикасно се справят с процесите на преждевременно стареене. Затова Binella Medical Beauty чрез комбинирането на биологичноактивни вещества и следвайки ортомолекулярния принцип, е ново поколение на индивидуално ориентирана и строго персонализирана грижа за кожата.

Какви са предизвикателствата пред ортомолекулярния козметолог?

 Да се работи с ортомолекулярната лаборатория на Binella Medical Beauty е предизвикателство за всеки професионалист. 24-те ортомолекулярни есенции дават възможност на козметолога да прояви истинско творчество при създаването на коктейл за терапия в кабинета и серум – съпътстваща домашна грижа. Важно предимство е, че есенциите са абсолютно естествени, без ГМО, консерванти и парабени. Също така есенциите не съдържат аромати, което елиминира риска от появата на алергични реакции. Специалистите от Binella Medical Beauty са постигнали изключителен баланс на продуктите – отстранили са всички вредни вещества и същевременно са запазили постигането на желания ефект на най-високо ниво.

 Какви са наблюденията ви за резултатите, които се постигат с помощта на Binella Medical Beauty, при вашите клиенти?

Удовлетвореността на клиентите е показател за правилна грижа при строго индивидуалния подход. Постигнатите резултати при третиране са ревитализирана, хидратирана, подхранена и сияйна кожа. Ефектът от употребата на продуктите е видим, осезаем и може да бъде проследен. Binella Medical Beauty наистина осигурява желаните резултати и затова клиентите ни винаги се връщат за своята процедура и своя индивидуален серум.

 Какъв е препоръчителният брой процедури и как се създава индивидуален серум за домашна грижа?

Препоръчват се от 4 до 6 процедури като интензивна грижа през 10–15 дни.
Постигнатите резултати е необходимо да се поддържат с прилагането на професионална терапия 1 път месечно. Препоръчителна е домашна грижа – индивидуален серум от ортомолекулярни есенции като коригираща и поддържаща терапия. Индивидуалният серум се създава като се съобразява типа, състоянието на кожата, как тя изглежда за възрастта, индивидуалните хранителни навици на клиента, начина му на живот, работната среда, съществуващите проблеми и това какво искаме да постигнем като индивидуален резултат. Необходимо е серумът за домашна употреба да съчетава есенции от 4-те групи: микронутриенти, активни екстракти, хидратиращи фактори и защитни формули, тогава грижата за кожата е пълноценна и изключително ефективна. Този индивидуален ортомолекулярен серум може да варира и да бъде адаптиран всеки път към конкретните потребности на кожата на всеки един клиент и се създава единствено и само за него.

 Какво представляват активните екстракти?

Активните екстракти на Binella Medical Beauty съдържат високи дози ценни активни вещества и се използват за ефективно и трайно решаване на кожни проблеми, например като активират производството на нов колаген, стимулират клетъчната регенерация, действат оздравително при различни възпаления и успокояват сърбежа, грижат се за цялостно подобряване на кожата. Тази група есенции е представена от 6 активни съставки: екстракт от алое вера, черен хайвер, фруктови киселини, генистеин, Glycyrrhetinique (глициретинова киселина/естествен кортизон) и микросребро със силно антисептично действие.

Бих искала да обърна специално внимание върху Glycyrrhetinique – активен екстракт с антибактериално и антивирусно действие, който ефикасно намалява кожните раздразнения. Представлява широкоспектърен антиалергетик, неутрализира повишаващия чувствителността ефект на алергените и подпомага собствения за кожата лечебен процес при различни възпаления. Глициритиновата киселина се счита в медицината като щадяща алтернатива на кортизона, тъй като ускорява по естествен път собствения за кожата оздравителен процес при възпаления и най-важното – може да се използва за дълъг период от време без никакви странични ефекти за разлика от препаратите, съдържащи кортизон.

 Като специалист с над 25-годишен опит и сертифициран ортомолекулярен козметолог на Binella Medical Beauty, какви са вашите препоръки към дамите, които искат да съхранят младостта и красотата си?

Моят съвет към всички дами е да ползват индивидуален ортомолекулярен серум към ежедневната грижа козметични продукти на Binella Medical Beauty. Благодарение на иновативната патентована концепция Cell IQ® Orthomolecular Essences Lab. на Binella Medical Beauty кожата ви винаги ще получава ценните активни съставки, от които има нужда, за да бъде винаги красива и сияйна – в подходящата концентрация, в точното време и на точното място. Това е вашата полезна инвестиция за кожата, осигуряваща ефикасна превенция срещу признаците на стареене. Инвестиция, на която със сигурност ще се радвате в бъдеще, когато установите, че сте възнаградени с неподвластна на времето красота. А какво по-хубаво от това да изглеждаш винаги БЕЗ ВЪЗРАСТ и да бъдеш себе си!

Няма коментари