BINELLA Medical Beauty Тенденция към уникалност

0

Всяка кожа има различна генетична предразположеност и индивидуална предистория, намира се в определен стадий на стареене, по различен начин се повлиява от различни вътрешни фактори и външни житейски обстоятелства. Като извод на казаното дотук следва, че всяка кожа се нуждае от много специфични и индивидуално подбрани активни съставки, за да остане здрава и жизнена.

BINELLA Medical Beauty предлага изцяло нова концепция в грижата за кожата – индивидуален и персонализиран подход за всеки клиент с CELL IQ® Orthomolecular Essences – 24 активни ортомолекулярни есенции, предоставящи възможност за съставянето на 40 000 индивидуални и персонализирани серуми, съобразени с нуждите, навиците и състоянието на кожата на всеки клиент.

Вашата грижа по мярка, създадена само и единствено за вас – специално съобразена с вашите специфични нужди. Ваша индивидуална Beauty рецепта.

 

В хармония с есента!

Лятото е оставило следи, но те не са трайни! Защото всеки козметик, познаващ кожата и нейния биоритъм знае със сигурност сега какво ще й се отрази благотворно, за да се върне към добрата си форма през новия годишен сезон. Навън се редуват бури и дъждове, силен вятър и ярко слънце – и на нас ни се иска само да се сгушим някъде уютно. Вашата кожа се чувства по същия начин! При смяната на годишните времена й е необходимо време за адаптация от около две седмици. През това време клетките оставят другите свои задачи на заден план, като например обновяването и регенерацията и се подготвят за новия сезон. И това се усеща и вижда: тенът изглежда матов, изражението е уморено и по-често от обичайното кожата реагира с раздразнения на външните влияния. Освен това тя често е все още заета с това да се възстановява от последствията на лятото или на UV въздействието, което видимо оставя следи по нея на клетъчно ниво. Всъщност способността на клетките да се самовъзстановяват може да поправи щетите от отминалия сезон, но само до определена степен. Освен това и имунната система е отслабена в резултат на UVА/UVB лъчите. Сред другите рискове на новия сезон са възможността да се формират от малките бръчици дълбоки линии, а собствения пигмент меланин да образува неестетични пигментни петна…

Има спасение! Вие се нуждаете от направен специално за вас Orthomolecular Essence серум, в който вашия обучен ортомолекулярен козметик на BINELLA Medical Beauty да вземе предвид всички тези фактори и да се погрижи за вас и вашата кожа по най-добрия начин, така че да сте в хармония с есента.

Няма коментари