Alissa Beaute Whitening

0

ЛИНИЯТА WHITENING е най-доброто решение за пигментни петна. Постепенно ги почиства, като предотвратява по-нататъшното им образуване. Премахва мъртвите клетки деликатно, но в дълбочина. Заличава белези от акне и редуцира дълбочината на бръчките, подмладява и разкрасява кожата.

Ако вашата кожа е изтощена с фини бръчици, сивкав и неравномерен тен. За да се освежи кожата, е необходимо да се направят няколко процедури с професионалните продукти от линия WHITENING. Активните съставки са: хексилресорсинол (Hexylresorcinol), силен инхибитор на меланин, коджикова киселина (kojic acid) – продукт на ферментацията на малцов ориз, който ефективно забавя процеса на производство на меланин. AHA (алфахидрокси киселини) са ефективни при разрушаването на протеиновите връзки между мъртвите клетки на повърхността на епидермиса. Премахвайки ги, разкриват блестяща, здрава кожа. Този процес почиства запушените пори, подобрява тонуса на кожата и изглажда фините бръчки.

Професионалната процедура на линията се препоръчва като ефикасна, подмладяваща грижа за кожата, която ексфолира по нежен, но резултатен начин. Действието й върху неравна кожа на лицето, пигментни петна, белези от акне и бръчки, е видимо. Подходяща е за зряла, груба, комбинирана, мазна кожа, кожа склонна към акне, без блясък и склонна към лющене.

»Първата стъпка в терапията с продуктите WHITENING е почистване и освежаване на кожата. Нанесете 5 мл от почистващо мляко ESSENTIAL и внимателно премахнете грима от лицето, шията и областта на деколтето. След млякото използвайте Balance Тonic ESSENTIAL, който освежава и възстановява баланса на pH на кожата, като по този начин я подготвя за следващите стъпки.

»Следва ексфолиране. За силна ексфолиация използвайте четка. Нанесете кремообразния скраб WHITENING PEELING на почистената кожа на лицето, шията и деколтето. Оставете да действа 1-2 минути и отстранете напълно с вода. След тази стъпка ви препоръчваме да нанесете COMPENSATING SERUM за баланс на рH на кожата.

За нежна ексфолиация нанесете около 2-3 пипети от гелообразния скраб WHITENING MANDELIC ACID с четка на почистено лице, шия и деколте. Оставете за 4-8 минути да действа и после почистете с вода. След това препоръчваме да нанесете COMPENSATING SERUM за балансиране рH на кожата.

Масажът се комбинира отлично с WHITENING SERUM. На лицето, шията и деколтето нанесете 2/3 ампула WHITENING SERUM с избелващ ефект. Тя предотвратява появата на пигментни петна. Втрийте серума докато се абсорбира напълно. Препоръчваме да използвате ултразвукова шпатула, за да увеличите ефикасността на продукта. Нанесете достатъчно количество Almond MASSAGE OIL или MASSAGE CREAM с колаген или хиалуронова киселина върху лицето, шията и деколтето и направете масаж.

За специфичната стъпка WHITENING MASK използвайте четка. Нанесете достатъчно количество от продукта върху лицето, шията и деколтето. Избягвайте очите. Оставете да действа 15-20 минути и почистете с вода. Нанесете оставащата 1/3 от ампулата WHITENING SERUM и я втрийте нежно до пълна абсорбция.

Терапията приключва с WHITENING CREAM. За финал нанесете достатъчно количество от подхранващия WHITENING CREAM върху лицето, шията и деколтето. Препоръчваме нанасянето на EYE & LIP CREAM около очите.

Процедурите се прилагат 4-8 пъти (по 1 седмично) и се съчетават с продукти за домашна грижа.

Професионалните продукти от серията WHITENING може да се комбинират с апаратура Sinekron S, радиочестота и неинвазивна мезотерапия.

СПА КРЕАТИВ ООД, гр. Бургас – 0895 50 30 51 (57), гр. Варна – 0895 50 30 53 (63), гр. София – 0895 50 30 56, гр. Русе – 0896 20 44 65

e-mail: officealissabeaute@gmail.com website: www.alissabeaute.bg, www.alissabeaute.com

Няма коментари