Alissa Beaute Longevity – съвършенството на зрялата красота

0

Последната иновация в областта на козметологията – ексклузивната анти-ейдж програма LONGEVITY на италианската биокозметика Alissa Beaute е предназначена за дами във възрастта 40+, спомага за забавяне на процеса на стареене и цялостно запълва, стяга, изглажда и регенерира кожата. Специално подбраните активни съставки – ново поколение пептиден комплекс, действащ на клетъчно ниво, екстракти от нар, ехинацея и козметични дронове имат мощен антиоксидантен, регенериращ и подмладяващ ефект, а комплексът CRYSTAL подобрява повърхността на кожата, придава здрав вид и намалява бръчките.

Професионалната терапия на Alissa Beaute се състои от 2 фази: основна процедура и специфична процедура LONGEVITY.

ПЪРВА ФАЗА – ОСНОВНА ПРОЦЕДУРА

Процедурата започва с почистване и освежаване на кожата, като за целта се нанася 5 ml от почистващото мляко ESSENTIAL и внимателно се премахват грима и замърсяванията от лицето, шията и деколтето. Нанася се тоник ESSENTIAL, който възстановява баланса на рН на кожата и я подготвя за следващите стъпки от терапията. Следва ексфолиране като с помощта на четка се нанасят 10-15 ml от ексфолиращата маска ESSENTIAL MASK, която се оставя да действа 5-10 минути в зависимост от типа кожа. Маската се отстранява с много вода, кожата се подсушава и се прилага дълбоко почистване с гела EMOLLIENT GEL. С помощта на четка се нанасят 5 ml от продукта и се оставя да действа 5-10 минути. Гелът омекотява кожата и помага за отстраняването на комедони с ултразвукова шпатула. Следващата стъпка е компенсация или протеинов серум, който успокоява кожата и възстановява нормалния баланс на рН. За целта се взима 1 ml от серума и с нежни масажни движения се втрива в кожата. Следва Vitality Step – BIO ACTIVE или нанасяне на професионални серуми, които се избират според състоянието на кожата на клиентката. Нанасят се 5-20 капки върху лицето, шията и областта на деколтето и деликатно се масажират тези зони до пълно попиване на серумите. Основната процедура завършва с хармонизация и масаж. За да се заздрави кожата и да се удължи ефектът от терапията, се нанасят 3 ml от серума PLUMPING SILKY и нежно се втрива в кожата до попиването му. След това се нанася подходящо количество (5-10 ml) от масажния продукт (масажно масло или масажен крем с колаген и хиалуронова киселина) върху лицето, шията и деколтето и се прилага мануален масаж.

ВТОРА ФАЗА – СПЕЦИФИЧНА ПРОЦЕДУРА LONGEVITY

Crystal Global Anti-Age маска

Нанася се CRYSTAL GLOBAL ANTI-AGE – изключително мощна подхранваща анти-ейдж маска с кремообразна текстура за кожа на възраст 40+, която омекотява бръчките, възстановява пълнотата на кожата и очертава лицевите контури, придава блясък и изглажда кожата благодарение на комплекса CRYSTAL. Маската се оставя да действа от 10 до 20 минути, след което се отстранява с вода. Кожата се подсушава и се нанася протеинов серум. За засилване и удължаване на ефекта от процедурата се прилагат още 2 ml PLUMPING SILKY SERUM с нежни масажни движения. В края на терапията се нанася подходящо количество от подхранващия крем LONGEVITY CREAM върху лицето, шията и деколтето до пълната му абсорбция.

ПРОДУКТИ ЗА ДОМАШНА ГРИЖА

Crystal Anti-age Cream

Plumping Silky Serum (мощен анти-ейдж серум), Crystal Anti-age Cream (дневен анти-ейдж крем със средна слънцезащита), Supreme Regenerating Cream (нощен регенериращ анти-ейдж крем) и Crystal Global Anti-age Mask (подхранваща анти-ейдж маска).

За контакти:

СПА КРЕАТИВ ООД

Бургас, к-с Лазур, бл. 107

тел. 0895 50 30 57/51

Няма коментари