AGE MANAGEMENT – положителният подход към стареенето от ESTHEDERM

0

Когато голяма част от козметичната индустрия се основава на негативното възприятие за самите нас и продуктите върху тоалетката обвинително съобщават за несъвършенствата ни с надписи „срещу бръчки“ е наистина трудно да изградиш позитивна нагласа към себе си и красотата. ESTHEDERM предлага иновативен подход в грижата за зрялата кожа, наречен age management, и превръща контролирането на процесите на стареене в отправна точка за формулите си.

Всяка система има нужда от добър мениджмънт, за да бъде съхранена. ESTHEDERM разглежда кожата като екосистема, която се намира в непрестанно взаимодействие с външната среда, но и с протичащите процеси вътре в нея. Ето защо в сърцето на всички формули е заложена философията, че не свръхтретирането, а превъзпитаването на кожата и функцията на клетките, съхранява младостта ѝ. Зачитането и стимулирането на естествените механизми на действие на кожата и тяхното подсилване гарантират защита срещу вредните влияния. Така формулите успяват да поддържат кожата млада и сияйна за по-дълго време.

Създателят на марката, Жан-Ноел Торел, е твърд поддръжник на положителния подход към годините: „Аз съм абсолютно уверен, че стареенето не е неизбежен процес. Кожата има всички ресурси, за да остане красива, докато се грижим за нея, уважавайки естествената ѝ биология.“ Този добър кожен мениджмънт не просто търси моментно решение на проблема, а устойчиви резултати, като контролира процеса на стареене на всички етапи. Във формулите ще откриете високоефективни патенти, които забавят факторите на биологично стареене, но и активират клетъчната енергия.

Важна роля за реактивирането на клетъчния метаболизъм имат изключителните мануални техники в професионалните терапии ESTHEDERM. Благодарение на тях се увеличава действието на високоефективните формули за холистичен подход в превъзпитаването на кожата, за да може да функционира и изглежда по-млада. Професионалните age management терапии на ESTHEDERM имат осезаем ефект върху състоянието на кожата непосредствено след процедурата, а в комбинация с продуктите за домашна употреба и курс от процедури, дългосрочните резултати са налице. Най-новата терапия – EXCELLAGE, подобрява междуклетъчната комуникация, за да възстанови плътността, подхранването и сиянието на кожата, давайки една истински релаксираща и луксозна наслада за цялото тяло.

При терапията ESTHELIFT място намират специфични фасциални техники, които обръщат специално внимание на загубата на еластичност на кожата. Те удовлетворяват нуждата на кожата от „движение“ – благодарение на действието върху поддържащата структура на лицето, мускулите и микроциркулацията, обемът на лицето е изпълнен. Овалът и контурът биват ремоделирани от ръцете на терапевта, без намеса на инвазивни уреди. Лифтинг ефектът е видим веднага след терапията, кожата е по-стегната и бръчките са смекчени. Скулптурирането на красиво оформени черти се допълва от концентрирани продукти като рол-он, третиращ бръчките с интензивни съставки в комбинация с дрениращи техники. Освен изглаждащи и тонизиращи движения, контурът на лицето се повдига и чрез букален масаж. Терапията ESTHELIFT цели да минимизира отпускането, но и да укрепи структурата на кожата. По този начин ефектът към индивидуалния кожен проблем е видим веднага след третиране, но резултатите са дългосрочни. За да гарантира това, след всяка ESTHEDERM терапия следва консултация с терапевта, който препоръчва продукти според специфичните нужди на кожата и които продължават контрола върху процесите на стареене и в домашни условия.

Запознайте се с иновативните продукти и техники на професионалните терапевти на ESTHEDERM, които може да използвате и вкъщи:

100% биомиметична, клетъчната вода на ESTHEDERM е ефективен подмладяващ фактор със своето действие да подсили антиоксидантната система на кожата, да реактивира клетъчния метаболизъм и хидратира кожата. Обогатена с хиалуронова киселина, клетъчната вода успява да повиши хидратиращото действие на последвалата грижа. Именно затова, терапевтите на ESTHEDERM започват грижата за кожата с този спрей със силата на серум след почистване на лицето, за да балансират, подготвят кожата и оптимизират функцията на клетките. Ето защо съветът им е да започвате и ритуала за красота вкъщи с клетъчната вода.

Пачовете за околоочен контур LIFT&REPAIR са друга неизменна част от всяка професионална терапия ESTHEDERM. Докато релаксирате с маска, която действа в дълбочина, те озаряват погледа и насищат деликатната зона с хидратация. В домашни условия пачовете се превръщат в отряд за бързо реагиране – SOS грижа срещу подпухналост, торбички, тъмни кръгове, признаци на умора и стареене. Дайте на активните съставки 5 минути – хиалуроновата киселина ще запълни фините линии, есцинът ще подобри микроциркулацията, а кофеинът ще дренира за цялостен по-отпочинал и сияен поглед. Използвани като интензивна терапия 3 пъти седмично през първите 2 седмици и 2 пъти седмично през следващите 2 седмици, спомагат за цялостното реенергизиране на околоочния контур.

В професионалните терапии на ESTHEDERM се използват изключителни висококонцентрирани маски, които подхранват кожата в дълбочина и я преобразяват. Така нареченото „превъзпитаване на кожата“ е част от терапията, в която даваме възможност на активните съставки да стимулират клетъчния метаболизъм и да отговорят прецизно на нуждите на клетките. Това е изключително важен момент, защото вече подготвената кожа получава необходимата доза, за да бъде преобразена и видимо подмладена.

За контакти:

https://esthederm.bg/

Няма коментари