3D подмладяване Plasmage

0

Терапиите с плазма са нещо сравнително ново в областта на естетичната козметика и дерматология. Това е първият и единствен метод за премахване на отпуснатата кожа на горните клепачи без операция. Чрез процедурата се постига още премахване и заличаване на белези и несъвършенства с впечатляващи резултати и бърз възстановителен период. Д-р Вангелова представя в естетичен център „Енигма“, гр. Шумен, най-новата концепция за неоперативна блефаропластика и лифтинг на лице – PLASMAGE.

 Д-р Вангелова, какво всъщност е PLASMAGE?

Апаратът PLASMAGE е иновацията в медицинските технологии за неоперативен лифтинг. Базиран е на плазма технология. Плазмата е четвъртото състояние на материята след твърдо, течно и газообразно и представлява йонизиран газ. Апаратът е производство на компания BRERA, пионер в създаването на апаратура за естетична медицина с над 30-годишен опит в областта на дерматологията, физиотерапията и естетичната медицина.

 Как се прилага терапията с PLASMAGE?

PLASMAGE е уред генериращ плазмен заряд, който въздейства на биологичните тъкани чрез контролирани импулси. При третиране на проблемната зона се получава сублимация (директно преминаване на веществото от твърдо в газообразно състояние) на повърхностния слой на кожата, без допир. След процедурата се появява отдръпване на кожата. На мястото се образуват много малки, фини корички (крусти) непосредствено близо една до друга, които падат след 7 до 15 дни. Процесът има значително биоревитализиращо действие върху обработваната зона и околните тъкани. Резултатът е изцяло подмладена и лифтирана кожа.

  Как действа PLASMAGE?

PLASMAGE работи в широк спектър на действие при всеки тип кожа, като дава възможност за изключителна прецизност при обработване на зоните. Предварително (30-40 минути преди процедурата) се нанася местен локален анестетик за максимален комфорт на пациента. Продължителността на терапията е около 15–20 минути.

Кои са областите на приложение на PLASMAGE?

Иновативният уред се прилага за изглаждане на периорални и назолабиални бръчки, както и бръчки по челото (глабела), фейслифтинг, заличаване на белези от акне, келоиди, стрии. Подходящ е и за премахване на доброкачествени кожни изменения – фиброми, пигментации, себорейна кератоза, невуси, лентиго, ксантелазми.

За кого е предназначена терапията?

Процедурата е подходяща както за мъже, така и за жени, които искат да подмладят лицето си или да премахнат несъвършенствата. Предимствата са, че методът е сигурен, точен (не уврежда околните зони), не е инвазивен, бърз, с кратък период за възстановяване, без хоспитализация, без кървене и без синини.

 Кога се виждат резултати?

Промяна ще забележите седмица след терапията, като крайният резултат е видим след 6 до 8 седмици. При необходимост процедурата може да бъде повторена след 3 месеца. Терапията е дълготрайна, като се препоръчва по една процедура веднъж годишно за удължаване и поддържане на резултатите.

 Как протича възстановителният период?

Пациентите получават лек оток в областта на третиране, който изчезва след няколко дни. Образуват се леки крусти, които падат самостоятелно след 7 до 15 дни. Трябва да се избягва излагане на слънце и кабини за изкуствен тен за 7–8 седмици. Слънцезащитният крем (SPF 50) е задължителен в следващите 90 дни. Необходимо е да се прилага локално лечение с антибиотична маз в рамките на 6–9 дни след терапията.

 Какво отличава терапията PLASMAGE от останалите терапии?

Това е единственият метод, който позволява успешно изпъване и изглаждане на горните и долните клепачи. Методът се отличава със следните предимства: бързо заздравяване, отсъствие на белези, хематоми и алергични реакции.

За контакти: гр. Шумен, ул. „Владайско въстание“ 63, тел.: 0899 824 139

www.enigma-bg.com

Няма коментари