3 НЕИНВАЗИВНИ ТЕРАПИИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ, ДОКАЗАНИ ВЪВ ВРЕМЕТО

0

Почти няма човек, който да не иска да бъде в перфектна форма и да изглежда добре, особено, когато дойде летният сезон – времето, в което обличаме банските. Тогава се разкриват всички тайни на нашето тяло. Ясно си проличава кой се храни здравословно или спортува.

 

Но поддържането на добра форма и отслабването може да бъде тежка работа, особено ако сте от тези хора, генетично предразположени към увеличаване на теглото. Диетата не винаги е ефективна, а много от нас нямат време да се ангажират с дългосрочна програма за упражнения. Липосукцията може да изглежда като добър вариант, но много жени не знаят колко рискова е тази хирургична процедура. Липосукцията всъщност е по-скъпа, отколкото повечето хора мислят, тъй като с нея са свързани разходи за антибиотици и пост-хирургични грижи. Добрата новина е, че има безболезнени и безрискови, неинвазивни терапии за отслабване, които ефективно могат да оформят нашето тяло. Трябва да имаме предвид, че на пазара има голямо разнообразие от неинвазивни процедури и ежегодно се появяват нови. Но има няколко метода, които са се доказали във времето като достатъчно ефективни и надеждни технологии за топене на излишните мазнини. Сред тях са кавитацията, липолaзерът и вакуум-ролер процедурите.

 

КАВИТАЦИЯ
Кавитацията е метод, разработен в Европа като по-безопасна и безболезнена алтернатива на оперативните методи за отслабване. Кавитацията представлява ултразвукова вълна, която работи на определена честота, специално настроена да достига до мастните клетки в определени части на тялото и да ги унищожава. По време на терапията няма никакъв дискомфорт, нито след нея. Върху кожата се нанася контактен гел или специален гел с активни съставки за подсилване на резултатите и зоната се обработва с ултразвуковия накрайник.  Апаратът предава концентрирани нива на ултразвукова енергия, които се насочват към подкожните мастни клетки и ги унищожават. След това съдържанието им се отвежда от организма чрез лимфата. Веднага след първата процедура се забелязва намаляване на обиколката на третираната зона, а с всяка следваща процедура резултатите са все по-видими. Пълният курс на третиране е между 8 и 12 процедури.

 

ЛИПОЛАЗЕР
Липолазер технологията използва ниски нива на енергия, но достатъчно силна, за да перфорира мембраните на мастните клетки и същевременно достатъчно надеждна, за да не увреди кожата и околните тъкани. По този начин мастните клетки отделят вода, триглицериди и свободни мастни киселини, благодарение на което се свиват значително и се наблюдава намаляване обиколката на третираните зони. Терапията има най-добри резултати, ако се комбинира с балансирана диета и редовни упражнения. Кардио (или инфрачервена сауна) непосредствено след всяка сесия се счита за съществено за тоталното елиминиране на мазнините, в противен случай съдържанието на мастните клетки може отново да се върне в изходна позиция. Оптималният курс от процедури е 8 на брой 2-3 пъти в седмицата.

 

ВАКУУМ РОЛЕР
Вакуум ролер процедурите тип Велашейп комбинират няколко успешни технологии в едно – Биполарен радиочестотен лифтинг, Инфраред светлина, Вакуум и Механичен ролков масаж с цел да елиминират натрупаните мазнини в третираните зони и да ускорят метаболизма. Този тип апарати са предназначени да имитират естествените метаболитни функции на организма по време на аеробна активност, за да стимулират собствения процес на изгаряне на мазнините в човешката клетка. Чрез радиочестотните вълни и инфрачервената светлина се въвежда топлина и енергия в обекта на третиране. Както при джогинг или други форми на аеробно упражнение, това загрява и зарежда целевата зона. По този начин се увеличава обмяната на веществата в клетката като й се осигурява достатъчно гориво, за да може да разруши собствените си мастни запаси. Освен това чрез използването на вакуумно-ролковия масаж се стимулира циркулацията и се подобрява работата на лимфната система. Благодарение на терапията се увеличава производството на колаген, кожата става гладка и стегната и се елиминира целулитът. Препоръчват се минимум между 4 и 6 процедури за оптимални резултати. 

  

SlimCity предлага различни уреди, които използват тези технологии. Можете да видите апаратите на SlimCity на www.slimcity.bg и да следите за нашите ежеседмични промоции като се запишете за имейл бюлетина или ни последвате във Facebook на SlimCity – Естетична Апаратура.
Телефон за връзка: 0877 288 888.

Няма коментари