Слънцезащитната серия JMF – красота и надеждна фотозащита през лятото

0

  Най-новата слънцезащитна серия на италианската дермокозметика JMF е специално разработена, за да съхрани младостта и красотата на кожата под парещите лъчи на слънцето и същевременно да помогне за придобиването на здравословен и сияен тен. Продуктите са богати на активни съставки с мощно антиоксидантно действие, които елиминират вредното действие на свободните радикали, хидратират, подхранват и запазват еластичността на кожата. В състава им е включен и ДНК пептид, който ефикасно възстановява кожата от щетите, причинени от ултравиолетовите лъчи.

 СЛЪНЦЕЗАЩИТА SPF 50+ 
Много висока слънцезащита и изключителна водоустойчивост 

Спрей микроемулсия с много висока защита и изключителна водоустойчивост. Защитава кожата от слънчевите лъчи, като гарантира равномерен тен. Съдържа витамин Е с антиоксидантно действие и ДНК пептид, който възстановява кожата от щетите, причинени от слънчевите лъчи. Нанасяйте продукта преди и по време на излагане на слънце.

 СЛЪНЦЕЗАЩИТА SPF 30
 Висока слънцезащита и водоустойчивост
Спрей микроемулсия с висока защита и водоустойчивост. Хидратира кожата, като гарантира равномерен и сияен тен. Съдържа витамин Е с антиоксидантно действие и ДНК пептид, който възстановява кожата от щетите, причинени от слънчевите лъчи. Нанасяйте продукта преди и по време на излагане на слънце.

 СЛЪНЦЕЗАЩИТНО ОЛИО
 Арганово, кокосово и сусамово олио
Хидратиращо спрей олио, идеално за тяло и коса. Благодарение на съдържащите се в него олиа има интензивно подхранващо и антиоксидантно действие. Лека и бързо абсорбираща се текстура, която моментално попива в кожата и косата. Нанесете продукта директно или върху дланта и разнесете върху избраните зони.

КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ПРОТИВ ПИГМЕНТНИ ПЕТНА
Слънцезащитен крем за лице и устни
Силно хидратиращ крем, който неутрализира UVA и UVB лъчите, основни виновници за преждевременното стареене на кожата. Позволява постигането на сияен и  равномерен тен на лицето, като ефикасно се бори срещу свободните радикали и образуването на пигментни петна

 ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ СЛЕД СЛЪНЦЕ
 Успокояващ възстановяващ гел за след слънце
Особено подходящ за случаите на кожно възпаление, причинено от прекомерно излагане на слънце. Хидратира, успокоява и подхранва кожата, поддържа дълготраен тен.

ГРИЖА СЛЕД СЛЪНЦЕ
Мляко за след излагане на слънце
Възвръща еластичността и мекотата на кожата, като дарява на цялото тяло приятно усещане за жизненост, свежест и комфорт.

Няма коментари