СЕРУМ САМО ЗА МЕН!

0

ВИНАГИ ПРАВИЛНИЯТ СЕРУМ – В ПРАВИЛНОТО ВРЕМЕ – В ПРАВИЛНАТА КОНЦЕНТРАЦИЯ

Те са уникални! Макар и на пръв поглед еднакви, дори еднояйчните близнаци са различни. Индивидуалните преживявания, спомените, житейският опит и начинът на живот, правят всеки един от нас уникален.

Серумите са добър начин да заздравим кожата и да я поддържаме красива за дълго време. Тези висококонцентрирани активни вещества на основата на воден разтвор, проникват в дълбочина и могат да постигнат много по-бързи резултати от кремовете поради по-високата концентрация на активни вещества и лесната проникваемост. Основният недостатък на този тип продукти е, че предварително готовите коктейли целят да обхванат един широк спектър от проблеми и никога не могат да отговорят на индивидуалните нужди на кожата в момента. Няма две еднакви кожи. Това е причината, поради която редица козметолози се доверяват на ОРТОМОЛЕКУЛЯРНАТА КОЗМЕТОЛОГИЯ. Иновативен подход в козметиката, даващ предимството и свободата на козметика да създава продукт съобразен със състоянието и нуждите на кожата, на всеки клиент поотделно.
А това означава работа на принципа на ортомолекулярните хранителни вещества – правилното хранително вещество, в правилния момент, на правилното място и в точната концентрация. След задълбочен анализ на кожата може да се състави индивидуален серум на базата на 24 есенции (разделени в четири групи – микронутриенти, хидратиращи фактори, активни съставки и защитни формули), който постига видими резултати, в много кратки срокове – един от малкото начини за холистично компенсиране на дефицита, на хранителни вещества и енергия в кожата. Защото: всеки отделен серум е уникален и точно съобразен с жизненоважните вещества, от които кожата наистина се нуждае.
Основните градивни елементи, които съставят кожата, са винаги еднакви. Те включват витамини, аминокиселини, минерали, ензими, микроелементи и есенциални мастни киселини. По концентрация и количество обаче те варират значително от човек на човек – в зависимост от индивидуалната предразположеност, ситуация и начин на живот. UV лъчите например причиняват експлозия на свободни радикали в кожата, което от своя страна извежда съдържанието на антиоксиданти от равновесие. Дори липсата на сън, стресът или просто напредването на възрастта променят общото количество на микроелементите в организма.
Следователно нарушените хранителни навици и забързаният начин на живот често предизвикват холистична, увреждаща здравето дисфункция, както и сериозен дефицит на хранителни вещества в кожата. Това ускорява процеса на стареене на цялото тяло.

Важното обаче е: „Винаги правилното хранително вещество в точното време, в правилната комбинация“, предупреждават козметолози.

Ето защо комбинациите от жизненоважни вещества трябва да бъдат преразглеждани отново и отново, за да се вземат предвид дългосрочните или краткосрочните промени в начина на живот, които дават отражение върху кожата. „Правилното снабдяване с микроелементи не само спомага за възстановяване на отслабените функции на клетките, но и ускорява естествените антиейджинг процеси в организма. Защото това е особеността на ОРТОМОЛЕКУЛЯРНАТА КОЗМЕТОЛОГИЯ: тя не само облекчава симптомите на кожните проблеми, но и адресира причините цялостно и точно. Подход, който решава устойчиво кожните проблеми.

Няма коментари