Ръкавиците IROHA

0

Ключ към перфектната кожа на ръцете са омекотяващите и витализиращи маски за ръце IROHA под формата на ръкавици. Бързо, лесно и изключително приятно решение докато си правите прическа, терапия за лице или тяло, масаж или друга процедура в салона за красота.
Ръкавиците IROHA са напоени със серум, който омекотява и хидратира, без да омазнява кожата и ноктите. Благодарение на иновативната двупластова технология се създава сауна ефект и кожата се подхранва в дълбочина.

IROHA предлага 3 вида ръкавици, гарантиращи изключителна грижа за кожата на ръцете, която страда от вредните външни въздействия и е един от първите издайници на възрастта:
Подхранващи ръкавици с АРГАН за сухи и дехидратирани ръце.
 Хидратираща и подхранваща терапия с масла от арган, карите и макадамия, 16 натурални екстракта и фитоестрогени.
 • Подхранващи ръкавици с ПРАСКОВА за изтощени ръце.
 Осигуряват оптимална регенерация на сухата и изтощена кожа благодарение на включените в състава екстракти от праскова и помело, витамин Е, уреа, арбутин и 17 натурални екстракта.
• Подхранващи ръкавици с ПЕРЛИ за сухи и изтощени ръце.
Ефикасна антиейджинг терапия с екстракт от перли, витамин Е, зелен чай, арбутин и 16 натурални екстракта. Терапията възвръща еластичността на кожата и предотвратява преждевременното й стареене.

За контакти: МАКАВЕ ЕООД,
София, тел.: 0878 702 023, 0878 702 026

Няма коментари