Революционна иновация от THALGO в професионалното третиране на пигментации – LUMIERE MARINE – най-новата изсветляваща терапия с тройна ексфолиация

0

Лидерът в морската козметология THALGO представя иновативната козметична терапия за коригиране на пигментациите и уравняване на тена LUMIERE MARINE. Чрез прогресивна тройна ексфолиация тази професионална терапия се адаптира към конкретните нужди на кожата, като действа за локално или цялостно изсветляване на пигментациите. 

Първото ниво на ексфолиация започва с прецизни масажни движения с Resurfacing Cream – крем с екстракт от корунд – минерал, изключително богат на алуминиев оксид.

Нежен изсветляващ пилинг с разтвор от глюконова и фитинова киселина се нанася локално върху всяка пигментация, след което се третира и цялото лице, последвано от неутрализация с постпилингови разтвори.

Двете ексфолиращи стъпки са последвани от приложението на специфичната изсветляваща маска Brightening Mask, богата на витамин С и комплекс Active Oxygen с активен кислород, които допълват и подсилват изсветляващото действие на екстракта от кафяво водорасло Undaria pinnatifida Wakame. Професионалната маска се нанася първо върху пигментациите, а впоследствие върху цялото лице.

  • Ултра пречистен екстракт от кафявото водорасло Undaria pinnatifida Wakame изсветлява пигментациите чрез инхибиране на ензима тирозиназа. Предпазва кожата от оксидативния стрес, който засилва пигментните нарушения, като същевременно противодейства на синята светлина.

След тройната ексфолиация следва Brightening Correcting Serum – концентриран серум, богат на изсветляващи активни съставки, които видимо намаляват пигментациите, уравняват тена и придават блясък на кожата. 

Изсветляващата терапия LUMIERE MARINE завършва с финален крем Brightening Cream и максимален слънцезащитен продукт с SPF50+.  Създадена за индивидуално третиране на всякакъв тип пигментации, тази тройна ексфолираща терапия е подходяща за всеки тип кожа и се отличава с видими резултати.

РЕЗУЛТАТИ СЛЕД ТРИ ТЕРАПИИ LUMIERE MARINE:

  • 71% изсветляване на пигментациите;
  • 82% уравнен тен;
  • 88% изсветлена кожа;

Продължителност на терапията: 60 минути. 

За контакти: 

Официален представител на THALGO за България

тел.: 02 462 70 88

office@selenta.bg

www.thalgo.bg

Facebook: Thalgo Bulgaria

Няма коментари