Пълноценна грижа за лицето през есента

0

Есента е сезон, през който кожата на лицето ни се нуждае от качествена грижа повече от когато и да е. Кожата изглежда повяхнала и уморена от постоянното въздействие на UV лъчите, недостига на влага и високите температури през летния период. Формират се пигментни петна, появяват се бръчици, сухота, възпалителни процеси. Проблемите характерни за определен тип кожа стават все по-изразителни и видими, а към съществуващите естетични несъвършенства се присъединяват и нови. Затова е необходимо качествено обновяване на кожата, стимулиране на регенетивните й процеси и обезпечаване постъпването в нея на антиоксиданти, витамини и природни овлажнители.


Висококачествените и ефикасни продукти, които ще ви помогнат да се справите с всички изброени неприятни последствия и да подготвите кожата на лицето си за зимния период, са:⠀

🔸Neutrazen Нощен лакто крем L.

🔸Neutrazen Нощен глико крем G.⠀

🔸Neutrazen Обновяващ серум с ретинол R.⠀

🔸PR Балансиращ крем.


NEUTRAZEN НОЩЕН ЛАКТО КРЕМ L (250 ml/50 ml) е крем-ексфолиант за суха и с признаци на стареене кожа, който има прекрасен обновяващ, овлажняващ и подхранващ ефект. Кремът активизира обновяването на клетките на епидермиса, подобрява микроциркулацията, подпомага ускоряването на синтеза на глюкозаминогликани и колаген, хидратира дълбоките кожни слоеве, укрепва защитната функция на липидната бариера и е подходящ за предпилингова подготовка. В състава му са включени: млечна киселина (10%), гликолова киселина, колаген, екстракт от алое вера, урея, пептид Neutrazen, ретинил палмитат, витамин Е. Подходящ е само за есента и зимата.

NEUTRAZEN НОЩЕН ГЛИКО КРЕМ G (250 ml/50 ml) е крем-ексфолиант за мазна, проблемна и комбинирана кожа. Нормализира рН, премахва възпаленията, забележимо подобрява цвета на лицето и структурата на кожата. Оказва изразено себорегулиращо действие и свива порите. Подходящ е за предпилингова подготовка. Съдържа гликолова киселина (10%), колаген, екстракт от алое вера, пептид Neutrazen, масло от авокадо, витамини А и Е. Прилага се само през есента и зимата.

NEUTRAZEN ОБНОВЯВАЩ СЕРУМ С РЕТИНОЛ R 4% (100 ml/30 ml) e концентиран серум за всички типове кожа за дълбоко обновяване и подмладяване. Стимулира клетъчната пролиферация, изравнява и подобрява цвета на кожата, увеличава нейната еластичност, отстранява загрубяването ѝ вследствие въздействието на UV лъчите, изглажда кожния релеф, напълно премахва малките бръчици и намалява дълбочината на изразените бръчки. Кожата става свежа, еластична и видимо по-млада. Серумът с ретинол е силен антиоксидант, защитава от преждевременно стареене, осигурява бърз видим резултат и има продължително действие. Съдържа ретинил палмитат, пептид Neutrazen, масло от морски зърнастец, витамин Е, глюкозаминогликани, гликолова киселина, натриев хиалуронат. Подходящ е за употреба само през есента и зимата.

БАЛАНСИРАЩ КРЕМ PR (250 ml/50 ml) е активен подхранващ крем, който прекрасно решава проблема с пигментните петна, регулирайки производството на меланин. Осигурява изразено изсветляване и изравняване тена на кожата по време на сън, нормализира обмяна на веществата в клетките, обновява, тонизира, подхранва и овлажнява. Предназначен е за изсветляване на прекомерна пигментация (лунички, пигментирали белези, хлоазма, старчески петна), контролира производството на меланин, подпомага изглаждането на кожата, способства за възстановяване на хидролипидната бариера, създава оптимален баланс от влага, намалява появата на малки бръчици. Кремът възстановява защитните функции на кожата, предотвратявайки трансдермалната загуба на вода. В състава му са включени екстракти от мечо грозде, магданоз и сладник, коджикова и гликолова киселина, масло от ший.⠀

Приложим е само през есенно-зимния период.

За контакти:

ONmacabim

Професионална козметика от Израел

www.onmacabim.bg

тел.: +359 898 533 866, +359 898 555 475

Няма коментари