Поля Ангелова: „Залагаме на иновациите, за да предложим на нашите клиенти най-добрата грижа“

0

Естетичен център ENIGMA във Велико Търново впечатлява с неподправения си стил, хармония и топлина, а екипът от доказани специалисти отговоря и на най-високите изисквания на клиентите. Кои процедури са най-подходящи след лятото, какви са новостите в центъра – на тези и други въпроси отговаря Поля Ангелова, собственик на естетичен център ENIGMA.

Г-жо Ангелова, кои процедури са най-подходящи за прилагане през есенния сезон?

За премахване на уврежданията на кожата след летния сезон прилагаме химичен пилинг, микронидлинг, който е фаворит в нашия център, а също и терапия с Geneo+, които са изключително ефикасни процедури и буквално съживяват кожата. Разбира се, предварително правим апаратна диагностика на кожата, за да установим степента на фотоувреждане и съответно да изберем най-подходящата терапия за конкретния клиент. Стремежът ни е да подсилим кожата и затова даваме насоки на клиентите как да се грижат правилно за нея вкъщи с препоръчаните от нас продукти за домашна употреба. Успешно прилагаме и терапиите на водещия френски бранд Ericson Laboratoire, които гарантират впечатляващи резултати.

Какво представлява микронидлингът?

По време на процедурата се извършват множество контролирани микроубождания на кожата, като дълбочината на проникване на иглите е различна в зависимост от третираната зона. Терапията е особено подходяща за премахване на пигментни петна, редуциране на стрии, изглаждане на бръчки и забавяне на стареенето, стига да няма противопоказания за провеждането ѝ. В момента работим с богатата гама от серуми на Juliette Armand, които са стерилни и позволяват да сме точни и гъвкави при избора си на продукт според състоянието на кожата на конкретния клиент. Микронидлингът стимулира синтеза на колаген и еластин, което води до ефикасно изглаждане на бръчиците, възстановяване еластичността на кожата и видимо подмладяване.

Броят процедури се определя индивидуално в зависимост от състоянието и проблемите на кожата. Обикновено стартираме с 4 сесии – всяка седмица по една процедура.

Какъв е подходът ви при клиенти с чувствителна кожа?

Започваме с хидратиращи процедури, тъй като чувствителността на кожата обикновено е провокирана от дехидратация, неправилна грижа или употреба на неподходящи козметични продукти. Не прилагаме веднага микронидлинг терапия, тъй като тя е предназначена за клиенти с определени проблеми.

Моят метод за лечение на чувствителната кожа е чрез ароматерапия, с която постигам уникални резултати. След нея работим за възстановяването на кожата и накрая се съсредоточаваме върху останалите нужди на кожата. Разбира се, при по-сериозни проблеми винаги можем да се обърнем към специалиста дерматолог, с когото работим.

Кои са новостите във вашия център?

Най-новото, което въведохме, е ръчната пластика по авторската методика на д-р Светлана Поченкова – метод, който се приема изключително добре от клиентите. Съвсем скоро ще пристигне и апаратура за оформяне на красиво тяло – Venus Legacy и апарат за криолиполиза. Залагаме на иновациите, за да предложим на нашите клиенти най-добрата грижа за безупречна визия. Нова процедура в центъра ни е и лазерната епилация с най-мощния диоден лазер ElysionPRO, който е приложим и през летния сезон и гарантира ефикасно премахване на нежеланите косми само след няколко сесии.

Естетичен център ENIGMA разполага с единствената солна стая в града за халотерапия, която осигурява надеждна превенция на инфекции на горни дихателни пътища, пречиства организма, има антистрес действие и повишава имунитета.

За контакти:

Естетичен център ENIGMA, Велико Търново, ул. „Георги Бакалов“ 6А, тел.: 0895 560 530

Няма коментари