Оригиналът – гаранция за успех

0

„Ultherapy е диамантът в лифтирането.“, споделят д-р Ива Стоилова от център по дерматология и естетична медицина „Дермавист”, Пловдив.

Естетичната медицина е призвание. Тя е динамично развиваща се индустрия. Специалистите от центъра по дерматология и естетична медицина „Дермавист” д-р Ива Стоилова и д-р Албена Паскалева винаги са информирани за всички най-нови продукти, тенденции и процедури в областта на естетичната медицина. Те непрекъснато работят върху развитието и научните изследвания на най-добрите естетични технологии, които позволяват на техните пациенти да имат по-бързи и по-ефективни резултати. Д-р Ива Стоилова има повече от 17 години стаж в областта на естетичната и клинична дерматология и е топ специалист за терапии с биостимулиращия филър Radiesse®, ботулинов токсин, мезотерапия, международен трейнър за работа с лазери и последните нововъведения в лазерната терапия.

Д-р Стоилова, какво е водещо за вас като специалист в сферата на естетиката?

За мен винаги водещо е било действието. Да бъдеш активен и да се стремиш към усъвършенстване е сериозно предизвикателство всеки ден. Не отричам, че предизвикателства дебнат отвсякъде. Да създаваш, ръководиш и развиваш бизнес сега и тук е истинско призвание и няма отпускане. Клиника „Дермавист“ е шедьовър, основан на опит, партньорство и отдаденост към пациентите. Ние сме горди със спечеленото доверие на всеки един от тях.

Какъв е пътят към успеха в професионален и личен план?

И пак бих отговорила – няма как да успяваш да балансираш без да бъдеш активен. Във всички посоки. Съвременният начин на живот е отражение на бързината на времето и няма паузи. Действаш, учиш се, обичаш, искаш и можеш. Безкрайно щастлива съм, че моите деца, освен че са прекрасни разбира се, ще бъдат част от следващото поколение успешни професионалисти, независимо от избора им. Синът ми Никола е трета година студент по ветеринарна медицина, дъщеря ми Христина също избра сериозното призвание на лекаря и е първа година студентка по хуманитарна медицина. Колкото до най-малкия – Алекс е във възрастта на игрите, веселите и забавни дни на тийнейджърството. И с истински човек до теб, който да ти дава сили, да те разбира и подкрепя, балансът е завършен.

Кои са принципите, които ви водят?

Постоянно усъвършенстване, не само тук и сега. Държа и се интересувам от най-иновативното, от всичко, което ще бъде част от бъдещото и не само в областта на естетичната медицина, защото тя е финалният щрих. А най-вече от развитието на медицината в нови направления с цялостен подход към здравето на пациентите, към процесите от генно заложените кодове до регулаторните методи за компетентност на клетките, правилно протичане на естествените процеси и механизми в тялото ни.

Д-р Стоилова, какво е следващото ниво и предизвикателство в работата ви?

Ultherapy®диамантът в лифтирането. Изборът ми на технологии, продукти и терапии винаги се основава на принципа – да бъде най-високо качество на всички фактори – действие, ефикасност, сигурност и безопасност. Доказани със съответните клинични данни и сертификации. В „ Дермавист“ не правим компромиси, когато отговорността е за нашите пациенти. Ultherapy® e най-новата ни терапия и смятам, че фактите говорят сами.

Ultherapy®  е първата и оригиналната патентована система за терапия с фокусиран ултразвук за скулптуриране, лифтиране и изглаждане на отпусналите и увиснали зони на лицето, шията и деколтето. Единствената по рода си неинвазивна и нехирургична ултразвукова технология с най-висок статут – одобрена и сертифицирана от FDA clearance (Американската агенция по лекарствата). Процедурата с тази машина съживява производството на собствения колаген и еластин чрез естествен биологичен механизъм и има видимо забележителни, естествено постигнати и продължителни резултати. Ultherapy® визуализира дермалните слоеве в реално време – при осъществяването на самата терапия, която дава по-добър поглед на лекаря към нуждите на пациента. Необходима е една процедура годишно. Действието е разгърнато на 100% само в рамките на 2-3 месеца и дълготрайността е от 12 до 18 месеца, а при някои пациенти дори повече. Оригиналът има значение с достигнатите над 1 милион терапии в цял свят.

Няма коментари