Оазис на спокойствие, хармония и уют в студио Rosi

0
Преслава Минкова, козметик и масажист в студио Rosi, Плевен

”Обожавам работата си, тя ми доставя истинско удоволствие и предавам това на своите клиенти. Старая се в салона ми да има хармония и уют, за да могат клиентите ми в забързаното ежедневие поне за малко да забравят за стреса и да се потопят в един оазис на спокойствието, в едно безвремие и да оставят грижите поне за малко настрана. За мен това е много важно, тъй като нито една от разкрасяващите процедури, които се предлагат не би била пълноценно изпълнена.“, споделя Преслава Минкова. Специално за читателите на сп. Beauty Woman тя представя богатата палитра от терапии, предлагани в студиото, които гарантират не само отлични резултати, но и са истинска наслада за сетивата.

В студиото предлагаме разнообразна гама от процедури за лице, работата върху лицето е моя страст и затова постоянно обогатявам знанията си в тази област. На първо място е почистването на лицето, което е базата за по-нататъшна работа върху него. За целта използвам апарата Hydrafacial – технология от ново поколение за комплексна грижа за лицето. Терапията ефикасно премахва комедони, свива порите, нормализира секрецията на себум, помага при акне и розацея, детоксикира, хидратира, изглажда фините бръчици, намалява торбичките под очите, редуцира пигментните петна и изравнява тена.

Друга терапия, която предлагаме, е радиочестотен лифтинг – нов нехирургичен метод за подобряване структурата на кожата, който се прилага успешно както за лице, така и за тяло. Целта на радиочестотата е да генерира висока температура в дълбоките слоеве на кожата (дермата), където еластиновите и колагеновите нишки като скеле поддържат кожата опъната, стегната и здрава. За разлика от хирургичния лифтинг, при който няма промяна в структурата на кожата и тя продължава да старее със същите темпове, то радиочестотният лифтинг стимулира фибробластите да произведат нов колаген. Дермата се уплътнява, реконструира се лицевият овал, фините бръчки изчезват и кожата е видимо подмладена. Методът е подходящ и за премахване на целулит, стягане и подобряване текстурата на кожата.

 Биолифтингът е интересна и ефективна процедура, базирана на мускулна стимулация. Терапията заздравява и стяга мускулите на лицето, което води до повдигане на лицевия овал и лифтинг на клепачите. Освен това стимулира синтеза на еластин и колаген, намалява мимическите бръчки, подобрява тургора и кислородното хранене на кожата. Тази козметична апаратна процедура от ново поколение може да се комбинира с подходящи серуми и други апаратни третирания на кожата, а резултатите са наистина прекрасни.

 За изморена и наситена с токсини кожа, както и за пушачи, особено подходяща е кислородната мезотерапия. Това е авангарден метод за допълнително насищане на кожата с кислород. В основата му е въздействието на струя с 98% чист кислород, който се подава под налягане и прониква в дълбоките слоеве на кожата. Към него са добавени хиалуронова киселина и витамини, което допринася за невероятна хидратация на кожата, свежест, блясък и лифтинг ефект. Уникалното при тази технология е, че тя позволява третиране плътно в зоната на околоочния контур и работа върху долен и горен клепач. Процедурата може да се приложи като антиейджинг грижа, а също и с цел подобряване състоянието на кожата при акне. Подходяща е за всяка възраст, резултатът е видим веднага, а ефектът е дълготраен.

 Най-новата терапия, която предлагаме, е ръчна пластика на лице. Благодарна съм на Светлана Поченкова, че предаде знанията си, защото тази процедура освен че има уникален ефект върху лицето, повлиява добре целия организъм.

За контакти: Студио Rosi
Пловдив, ул. „Янтра“ №9, тел.: 0888652021

Няма коментари