Няма универсална формула за красота!

0

„Важно е клиентите да бъдат добре обучени как правилно и редовно да се грижат за кожата на лицето си, за да поддържат свежестта, красотата и очарователното си излъчване.“, казва Даниела Атанасова, козметик, студио за красота Capella.

Г-жо Атанасова, на какви козметични марки заложихте в практиката си?
Избрах да работя с Academie и GIGI, чийто официален представител за България е фирма „Антоанет“. И двете козметични марки са от най-висок клас, отличават се с много високо качество и с помощта им се постигат изключителни резултати, освен това ми дават и невероятна свобода за работа. Въпреки че терапиите са скъпи, те са предпочитани от моите клиенти, които сами виждат ефекта веднага след процедурата и обикновено си купуват и продукти за домашна употреба, за да продължат грижата и вкъщи. Присъствала съм на почти всички обучения за работа с терапиите на Academie и GIGI, разбира се, посещавам и много други семинари в областта на козметиката, за да съм информирана за последните новости от света на красотата.

Предлагате и миглопластика. Какъв е вашият стил на работа?
Моят стил на работа в миглопластиката е постигане на естествен вид на миглите. Когато процедурата е извършена правилно и не са натоварени очите с прекалено много мигли, резултатът е наистина прекрасен и най-вече – няма опасност от увреждане на собствените.

Вашето послание към колегите ви козметици?
Най-важно е да не си надскачаме възможностите като професионалисти и всяка терапия да е много прецизно съобразена с конкретното състояние и проблеми на кожата на клиента в момента. Всичко е строго индивидуално и няма универсална формула за красота.

За контакти: Студио за красота Capella
Варна, ул. Македония 27A, тел. 0893 746 475

Няма коментари