КОМПЛЕКСЕН ПОДХОД ЗА ЗДРАВА И ХАРМОНИЧНА ФИГУРА

0

През пролетта организмът и тялото ни имат нужда от детокс и малко отпускащи грижи. Уютният интериор на Belle Sante ни предразполага да се потопим в приятното усещане на антицелулитния масаж в компанията на пречистващ чай и увличащ разговор. Посрещат ни Кичка и Теди, две дами, даващи всичко от себе си, за да помогнат на своите клиенти да се радват на здрав организъм и хармонична фигура. Заложили са на високо ниво на чистота, качество и професионализъм.

Кичка Караиванова, медицинско лице и козметик.
Теодора Луканова, козметик.

ПРЕДРАЗПОЛАГАЩА АТМОСФЕРА
Теодора и Кичка (по-позната сред приятели и клиенти като Чони) дават максимума от себе си, създавайки Belle Sante като свой дом. Студиото е различно, направено с много любов и положителна енергия, създава усещане за уют и домашна обстановка. Цветовете са меки и топли, а балансът между грижата и атмосферата, прави мястото предразполагащо.

Висококачествените услуги, които се предлагат, карат клиентите да останат доволни, което ги прави не само редовни, но едно голямо семейство и добри приятели.

БАЛАНС МЕЖДУ ЗДРАВЕ И ОФОРМЕНО ТЯЛО
В салона се правят различни комбинации за подобряване на здравето, за отслабване и за борба с целулита. Предлагат се метаболитни измервания, програми за отслабване на Herbalife Nutrition, като се съчетават с различни апаратни и мануални процедури. При всеки организъм е различно, като спрямо неговите специфики и желаните резултати, се подбират правилните методи. Много е важен субективният фактор – когато има здравословен проблем, тогава по-трудно се получават резултатите. В Belle Sante се стараят не само да дават насоки и съвети, но са съпричастни с проблемите на своите клиенти. При по-задълбочени здравословни проблеми, се налагат допълнителни изследвания и посещаването на специалисти, на основата на което се съставя програмата за моделиране на тялото, чувство на лекота и енергия.

МЕТАБОЛИТНО ИЗМЕРВАНЕ – ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ЧАСТ ОТ ПРОГРАМАТА
Цялостната програма за отслабване и моделиране на тялото стартира с изследване с апарат TANITA, японски професионален уред за диагностика. С него измерването е безопасно, качествено и позволява подбиране на препоръчителен хранителен режим, подходяща физическа активност, както и професионални терапии за тяло – апаратни и мануални за определените проблемни зони. С него се проследява количеството вода в клетките, костното вещество, нивото на висцералните мазнини, мускулното вещество и разпределението на мазнините по дялове, както и всичко необходимо, за да се разбере дали клетките в организма са здрави и до каква степен. Прави се измерване след всяка процедура, за да се види как се развива здравословният статус във времето. По този начин се сравняват резултатите и клиентите са доволни от постигнатия ефект.

“Прави се измерване след всяка процедура, за да се види как се развива здравословният статус във времето.”

КОМБИНАЦИИ ЗА ЕФЕКТИВНО СПРАВЯНЕ С ЦЕЛУЛИТА
При всеки отделен случай се подхожда различно. Мануалните терапии като антицелулитния масаж, се съчетават с апаратни процедури, като е препоръчително да се добави балансиран хранителен режим, детоксикиращ чай, витамини и много течности. Клетката е здрава, когато се храни, затова се препоръчва редовното и разделно хранене, ограничаването на въглехидратите, както и храненето на по-малки интервали от време. Важно е да се приема вода непосредствено след процедурата и да се изгради навик за редовна хидратация на организма. Клиентът трябва да бъде стриктен и сериозен, тъй като се получава насищане на токсини в организма. Натрупвайки токсините, клетъчната мембрана се обгражда и дори да се пие достатъчно вода, мембраната е плътна и наслоена, клетката не е добре нахранена и отводнена. Нужно е да се изхвърлят токсините, за да може всичко да се движи правилно в тялото.
Някои от най-добрите средства за прочистване на тялото са вакуумен дренаж, криолиполиза, целутрон, кавитация и RF лифтинг. Антицелулитният масаж е добро допълнение за подсилване на ефекта от апаратните процедури. В салон Belle Sante ще ви предложат най-добрите, според вашите индивидуални потребности, съчетания от процедури, като:
• Вакуумен дренаж с RF + антицелулитен масаж.
• Целутрон + кавитация.
• Вакуумен дренаж с RF + целутрон + антицелулитен масаж.
• Кавитация + RF.
• Криолиполиза + вакуумен дренаж или целутрон.
• Криолиполиза + кавитация и RF + антицелулитен масаж.
• Липолазерно отслабване + RF.
• Кавитация + вакуумен дренаж + антицелулитен масаж.

“Важно е да се изгради навик за редовна хидратация на организма.”

ВАКУУМНИЯТ ДРЕНАЖ – ЕФЕКТИВНОСТ И ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ
Вакуумният дренаж е основен елемент при повечето от комбинациите за извайване на фигурата. Чрез него се раздвижват кръвообращението и лимфотока, разбиват се мастните клетки – усещането е за дълбочинен лимфен масаж. При по-сериозен целулит и капсуловани мастни образувания, се забелязва ефект след 3-4 процедури. Процедурата завършва с антицелулитен масаж. Не при всички случаи вакуумният дренаж се отразява добре, затова се включва кавитация и RF, които имат по-скоро отслабващ ефект.
РЕЗУЛТАТИ – мазнината се разпределя правилно навсякъде, а обиколката намалява.

За контакти: Център за здраве и красота Belle Sante
София, ул.Иван Денкоглу 44, тел. 0887 925 159,
www.bellesante.bg

Няма коментари