Козметичен семинар в Медицински колеж – Пловдив

0

За трета поредна година в Пловдив се проведе козметичен семинар, организиран от Медицински колеж – Пловдив и издателство Beauty Woman.

Събитието събра както студенти, обучаващи се по специалността „Медицинска козметика“, така и много работещи козметици, които се запознаха с последните иновации в областта на красотата и естетиката. Всички присъстващи бяха изключително доволни от представените теми и демонстрации по време на семинара и получиха нов, вдъхновяващ емоционален заряд.

Семинарът бе открит от доц. д-р Мария Божкова, дм, директор на Медицински колеж – Пловдив, която подчерта важната роля и значението на подобни събития за обогатяване на познанията и усъвършенстване на уменията на студентите, избрали да практикуват една от най-хубавите, даряващи красота професии.

В рамките на семинара бяха представени уникалната CSA философия на Medik8 с лектор инж. Даниела Донова, собственик и управител на фирма „Селсофт“, официален вносител на Medik8 за България, и Permanent Contour – иновативен подход за красота и здраве с лектор Даниела Караджова.

Марина Дубовик, медицински козметик, демонстрира микроиглената мезотерапия ONmacabim, а Боряна Драганова, тренер на Selvert Thermal за България, направи демонстрация на Selvert Thermal L’Esprit Dermatologique – козмецевтичен подход при анти-бръчки терапиите.

„Издателство Beauty Woman е обединител на фирмите, внасящи висококачествена професионална козметика, и дава възможност на всички козметици – настоящи и бъдещи, да бъдат винаги в крак с най-новите научни достижения.“, каза г-жа Силвия Станулова, собственик и управител на „Селект Козметикс“, официален вносител на Selvert Thermal за България.

 

Няма коментари