Козметиката Purlés предлага уникални церемонии за красота

0

Какво по-хубаво от това – да избягаш от забързания ритъм на столицата и да създадеш едно прекрасно, уютно и спокойно място. Салон за красота КДН Дерм е точно такова място, което предлага на своите клиенти както великолепни церемонии за красота с иновативната козметика Purlеs, така и бягство от стреса на динамичното ежедневие.

Кристиана Найденова,
козметик с 20-годишен опит и собственик на салон за красота КДН Дерм

Г-жо Найденова, защо избрахте да работите с козметиката Purlеs?
Purlѓs е иновативна и модерна козметика, разполагаща с богато разнообразие от продукти, в чийто състав са включени специално подбрани активни съставки и предлага точно този начин на работа, който аз търся – строго индивидуален и съобразен със състоянието на кожата на всеки клиент. Професионалните терапии са уникални церемонии за красота и представляват източник на нежна и същевременно изключително ефективна грижа за кожата. Естествено продължение на тази грижа са продуктите, предназначени за домашна употреба, имащи за цел да завършат пълната грижа за кожата. Лабораторна прецизност и съвременна технология, съчетани с магията на аромати, съблазняващи сетивата, представлява същността на Purlеs, която гарантира невероятни резултати. С Purlеs работя от 9 месеца и смело мога да кажа, че продуктите и терапиите на марката се радват на голям успех сред клиентите.
Важно е да отбележа, че козметиката Purlеs се разработва и произвежда във френска лаборатория, в съответствие с най-високите производствени стандарти и всички продукти преминават независими дерматологични тестове. Гамата от продукти на Purlеs непрекъснато се развива с нови линии, които са вдъхновени от най-новите постижения в естетичната медицина. Линията от мезококтейли е интензивно лечение, което от една страна се бори с негативните ефекти от времето, а от друга – гарантира оптимален отговор на индивидуалните нужди на кожата.

Коя терапия избрахте да ни представите?
Ще представя Clinical Repair Care – терапия с дълготраен подмладяващ ефект, която незабавно подобрява състоянието на кожата, възстановява и намалява зачервяването и раздразнението след инвазивни процедури и дори след пластични операции. Терапията хидратира, успокоява и стимулира регенерацията на кожата, възвръща еластичността й и гарантира видимо намаляване на бръчките. След почистване и тонизиране на лицето, прилагам лек химичен пилинг, който съдържа аргинин, млечна киселина и урея. Пилингът много нежно ексфолира, увеличава производството на колаген и подобрява еластичността на кожата.

Изплаквам продукта, тонизирам и подсушавам кожата, след което нанасям т.нар. подмладяващ активатор и пач маска с изсушени водорасли (богати на полизахариди, витамини, макро- и микроелементи), която при овлажняване се превръща в гел и с него прилагам специфичен масаж на лицето. Маската възстановява водния баланс, подхранва и успокоява кожата, намалява възпалението и забавя признаците на стареене. Отстранявам маската с топла вода и нанасям финалните продукти на тонизирана и подсушена кожа. Продуктите съдържат пептиден комплекс, дуо хиалуронен комплекс, аминокиселини и други активни съставки, които надеждно защитават младежките резерви на кожата.

  • Официален представител на PURLES за България:
  • ПИ ЕС България – Лукс ЕООДтел. 0893 613 760,
  • e-mail: k.petkova@ps-bulgaria.com,
  • www.ps-bulgaria.eu/project/purles/,
  • Purles Bulgaria, purles_bulgaria

Няма коментари