Кожата – най-безценният ни аксесоар

0

Повечето от нас обичат скъпите аксесоари и веднъж или два пъти годишно поласкават егото си с дизайнерски обувки или чанта, които ни карат да се чувстваме специални. Но една нова тенденция за инвестиция не във вещи, а в самите нас променя бизнеса и света около нас. Все повече хора изглеждат по-млади, по-атрактивни и желани не заради модните аксесоари, а заради състоянието на кожата си. Всъщност говорим повече за лицето, тъй като това забелязват в началото приятелите, семейството, колегите или напълно непознати хора.

Инвазивни или неинвазивни процедури? Какво да изберем? Ботулиновият токсин заличава мимическите линии, а филърите придават обем и плътност на кожата, но не решават проблеми като неравен тен, разширени пори, увреждания от слънцето и не осигуряват онзи цялостен младежки блясък, който повечето от нас търсят. Целта ни е да намерим решение, да отидем по-дълбоко под повърхността, да излекуваме кожата си и да заличим щетите от преждевременното стареене и слънчевите лъчи.

При толкова много естетични терапии на пазара се оказва трудна задача да се ориентираме сред всички възможности, особено когато не разполагаме с много време. Какъв е идеалният план за постигане на естетичните цели? Зависи изцяло от информацията, която ще филтрираме от огромния информационен поток. За тези, които търсят впечатляващи резултати за минимално време, най-доброто решение е TriBella, неинвазивен протокол, комбиниращ в една три отделни терапии за подмладяване на лицето. Ще разкрием предимствата на процедурата TriBella, изпълняваща се с платформата Venus Versa, която е идеалната опция за подобряване на външния вид на увредената и преждевременно състарена кожа.

Какви са предимствата на процедурите TriBella (възможност за тройно разкрасяване) изпълнени с иновативния апарат Venus Versa?

Комбинация „три в едно“

Цялостните подмладяващи процедури за лице TriBella комбинират три изключително мощни терапии: фотоподмладяване, анти-ейдж и ремоделиране на кожната текстура, които работейки в синергия осигуряват едно цялостно обновяване на кожата. Това е бърз, сигурен и ефективен начин да се подобрят тонуса, плътността, стегнатостта и текстурата, което означава видимо по-гладка, по-здрава и с младежко излъчване кожа. При първата фотоподмладяваща процедура се използват високоинтензивни светлинни импулси (IPL), доставящи точното количество светлинна енергия, която се превръща в топлина и се абсорбира от третираната тъкан. По този начин се коригират кожни дефекти от слънчево увреждане, кафяви петна, промяна в пигментация, видими капиляри, фини линии и бръчки и цялостно се подобрява тонуса на кожата. При следващата анти-ейдж процедура на TriBella се използва комбинация от мултиполярна радиочестота и пулсиращи електромагнитни полета, която създава терапевтична топлина под кожната повърхност. Това подобрява микроциркулацията и по естествен начин стимулира образуването на колаген и еластин. При третата процедура на TriBella – ремоделиране, се използват малки пинчета, с които безопасно се прилага топлина (чрез нанофракционна радиочестота), за да се подобри текстурата на кожата. Процесът води до образуването на микроскопични ранички в дермата, с минимално засягане на епидермиса. Тъй като е стимулирано производството на колаген и еластин, кожата естествено се заздравява и напълно обновява. При финалния етап се изравнява текстурата, намаляват се белезите, разширените пори, стриите, редуцира се розацея и резултатът е по-гладка, стегната и видимо подмладена кожа.

По-малко визити в естетичния център

Ако сте от работещите ще признаете, че многократните срещи са трудни за балансиране и спазване. И ако трябва да направите отделен план за процедури за фотоподмладяване, анти-ейдж или ремоделиране на кожата, това автоматично означава три отделни часа за тези процедури. Въпреки че всяка отделна терапия ще е по-кратка от процедурата TriBella, жонглирането на толкова много срещи за по-дълъг период от време със сигурност ще причини неудобство, особено за хората с натоварен график. С TriBella и трите процедури се провеждат последователно в една сесия, което означава малко по-дълга терапия, около 90 минути, но по-малко отделни посещения в салона за красота, отбелязани в списъка ви със задачи.

Дългосрочни и планирани резултати

Важно е да се отбележи, че някои от естетичните терапии са сезонни, особено тези, които са насочени към премахване на пигментни петна и изравняване на тена, като фотоподмладяването или процедури, които минимално нарушават повърхността на кожата и след третиране изискват домашен възстановителен престой, тъй като кожата не трябва да се излага на директна слънчева светлина.

Намалени разходи

Терапията TriBella, съчетавайки три терапии в една, със сигурност ще намали общите разходи, които бихте направили, ако успеете да се подложите на всички подмладяващи процедури. Ще са ви необходими по-малко консултации и тестове, за да се определи кои настройки са подходящите за вашия тип кожа. Също така ще са необходими и по-малко срещи за проследяване на резултатите. И въпреки че цената на процедурите TriBella е по-висока, този рационализиран, силно ефективен и безопасен процес на обновяване и видимо подмладяване на кожата, води да спестяване на пари в дългосрочен план.

Намаляване на стреса за вас и за кожата ви

Труден е процесът, в който да откриете най-подходящия и правилен терапевт, на който да доверите лицето си. Понякога вие самите не знаете точно какво искате, имате свръхочаквания от процедурата или нямате реална преценка за истинското състояние на кожата ви и нейните проблеми, вследствие на което се подлагате на терапии, които не са подходящи за вас. Най-важната задача е да се доверите и оставите в ръцете на специалиста, който ще ви предложи най-подходящата естетична терапия, за да допълни обичайния режим грижа за кожата. Ако искате да намалите най-често срещаните признаци на стареене, като слънчеви петна, набръчкана суха кожа на лицето, шията и деколтето трябва да се обърнете към фотоподмладяването като процедура. Но с какво ще може да я съчетаете и какво е правилното решение за вашия проблем ще определи терапевтът. Големият плюс на TriBella е триетапният процес, който работи в синергия за по-впечатляващи резултати, насочени към всички признаци на стареене на кожата, включително за подобряване тена, текстурата и стегнатостта на лицето.

Цялостното подмладяване на лицето е напълно възможно с TriBella от Venus Concept, така че направете първата стъпка и инвестирайте в кожата си. Тя е най-голямото ви богатство. Малка черна рокля или скъп аксесоар може да си купите, но „нова“ кожа – не!

Няма коментари