Какво е целулит и как да се борим с него?

0

Специализиран мастър клас на тема „Антицелулитни и отслабващи процедури“, организиран от издателство Beauty woman


Целулитът засяга нежния пол и основните фактори за появата му са: хиподинамия, нездравословно хранене, наднормено тегло, хроничен стрес, генетична предразположеност и ендокринологични заболявания. Премахването на целулита не е лесна задача и изисква комплексен подход, включващ правилен и балансиран хранителен режим, добра двигателна активност, както и индивидуално подбрани антицелулитни програми в зависимост от типа и стадия на целулит. Важно значение за ефективността на антицелулитните процедури има висококачествената апаратура, позволяваща постигането на добри резултати и запазването им във времето. Испанската компания Beco Medical Group, чийто официален вносител за България е фирма „Естетик-Мед БГ“, предлага иновативни и високоефективни апаратни технологии за борба с целулита и локалните мастни натрупвания.

Паралелно с лекцията се проведе и ексклузивна демонстрация на високоефективна процедура за борба с целулита и ремоделиране на тялото.

Beco Medical Group е специализирана в разработката и производството на авангардни медико-естетични системи: радиочестотни системи (Radio Frequency), високоинтензивен фокусиран ултразвук (UltraLift HIFU), системи за ударни вълни (Shockwave), криолиполиза (Cryolipolysis), вакуум (Vacuum), които гарантират висока ефективност и видими резултати в борбата с целулита и мастните натрупвания. Компанията създава собствени протоколи за приложение, основавайки се на най-ексклузивните технологии и фокусирайки усилията си върху тяхното непрекъснато усъвършенстване.

Cryo Cool Max е уникална патентована криолиполитична система (съчетание на 2 технологии Criologie&Termocontrast в една машина) за ремоделиране на тялото чрез термоконтраст. Процедурата протича в 2 етапа: фокусирана термотерапия (+43ºC) и вакуумно налягане, които предизвикват вазодилатация на мастните клетки и прогресивно охлаждане (до -8 ºC) и вакуумно налягане, водещи до студена вазоконстрикция (селективна апоптоза на мастните клетки). Процедурите са безболезнени,                                                                                              безопасни и ефективни, без възстановителен период.

Radial Shockwave Therapy (RSWT) е терапия с радиална ударна вълна за естетично и терапевтично приложение. Извършва се с авангардния апарат Adipo Wave и се основава на повтарящото се приложение на радиално механично налягане върху тъканите с последващ ефект на регенерация и преструктуриране. Резултатите са ускоряване на метаболизма, намаляване на целулита и подобряване на лимфната циркулация. С помощта на Adipo Wave се постигат отлични резултати при третиране на целулит от I-ва до III-та степен, стрии, стягане на кожата, премахване на фиброза.

TWIN EVO е синергия между 2 машини, 4 технологии и 7 манипулации, и предлага на терапевтите пълна гама от инструменти за цялостно ремоделиране и подмладяване на лице и тяло в една терапевтична сесия. Процедурата е персонализирана, ефективна и комфортна, съобразена изцяло с индивидуалните нужди на клиента.

D-finitive EVO е интегрална платформа за неинвазивно и безболезнено третиране на лице и тяло с видим положителен резултат още от първата процедура. За преоформяне на тялото се използват: D.R.V.S. (цифрова ротационна вакуумна система), ендотермия и хексаполярна радиочестота. Тези иновативни технологии отстраняват целулита, премахват локалните мастни натрупвания, извършват лимфен дренаж и стягат кожата.

Ultalift HIFU EVO е високоинтензивен фокусиран ултразвук за лице и тяло – безопасна и ефективна алтернатива на хирургичния лифтинг за намаляване на локалните мазнини и целулита. Осигурява безболезнено третиране, ефектът е видим още след първата процедура, а резултатите са дългосрочни (2 години).

Няма коментари