ИСТИНСКО УБЕЖИЩЕ ОТ СУМАТОХАТА НА ГОЛЕМИЯ ГРАД

0

Създаден с много любов, страст и изключително внимание към детайла, новият център за естетика, красота и уелнес GLOWCENTER в Пловдив е спокойно, топло и луксозно убежище от суматохата на големия град. В GLOWCENTER науката, високите технологии и грижата за здравето на тялото и духа се комбинират, за да преобразят и заредят с нова енергия всеки клиент, прекрачил прага на впечатляващия с изчистения си и стилен интериор център.

аниела Белчева,
козметик с 20-годишен опит и собственик на GLOWCENTER – Пловдив

Г-жо Белчева, как избрахте локацията на GLOWCENTER?
При избора си на локация се ръководих основно от удобствата, които мястото предлага за нашите клиенти, като например паркинг, където спокойно могат да оставят автомобила си, защото липсата на място за паркиране вече е сериозен проблем в големия град. Разбира се, важно беше да има и необходимите помещения, които да преобразя в комфортни кабинети за съответните терапии и апаратни процедури, така че клиентите да се чувстват уютно и добре обгрижени.

В практиката си избрах да заложа на високотехнологичната японска козметика Forlle’d и иновативните продукти на испанската марка Innoaestetics, а като апаратура на уредите на BTL – едни от най-добрите в момента на световния пазар.

На каква професионална козметика заложихте?
С козметиката Forlle’d се запознах след едно обучение в Япония, което ми направи изключително силно впечатление не само с високите технологии, иновативните формули на продуктите и отличните резултати, които се постигат за клиента, а и с изумителната чистота в завода и прецизният контрол на всеки етап от производството. Затова и решението ми да работя ексклузивно с продуктите на този прекрасен бранд дойде съвсем естествено. Истината е, че Forlle’d е луксозна и доста скъпа козметика, но веднъж докоснали се до уникалните ритуали на марката, клиентите остават наистина впечатлени от резултатите и дори не е необходимо да ги убеждавам – те сами искат да продължат както с професионалните терапии, така и с продуктите за домашна грижа.

Кои са най-търсените процедури?
Разбира се, антиейджинг терапиите за лице, което е обяснимо, тъй като жените, а вече и немалко мъже, държат на свежа, добре тонизирана и по-млада кожа, без фини линии и бръчки. Сред търсените процедури за тяло са тези за намаляване на излишните мастни натрупвания най-често в областта на корема – проблемна зона за повечето клиенти, а също антицелулитните и оформящи тялото терапии. В това отношение апаратът на BTL, базиран на радиочестота, се справя отлично и постигаме чудесни резултати.

Какво е вашето послание към дамите?
Да полагат необходимите грижи за красотата и здравето си, а не да изчакват момента, в който вече са се появили проблеми с кожата им – например дехидратация, пигментни петна, фини линии и по-дълбоки бръчки, загуба на еластичност, отпускане и т.н.

Грижите трябва да са ежедневни и да се превърнат в своеобразен ритуал както за жените, така и за мъжете, които са дори по-суетни от нежния пол.

Днес има много мъже, които се грижат за себе си и искат да изглеждат добре. И ако трябва да ги сравня с дамите, то мъжете са много по-точни в спазването на препоръките ми, не отлагат записаните часове и наистина държат на външния си вид.

За контакти: GLOWCENTER
Пловдив, бул. Освобождение 3, хотел SPS,
тел. 0898 752 048, www.glow.bg

Няма коментари