Запознайте се с комбинираните процедури, предлагани от салоните за красота

0

 Съвременната работеща жена не разполага с достатъчно време за разточителни и глезещи терапии, което налага и нов подход на салоните за красота, а именно – комбиниране на предлаганите процедури. С помощта на комбинираните терапии ефикасно се отстраняват пигментни петна и белези, лекува се акне, редуцират се тъмни кръгове и торбички под очите, премахва се двойна брадичка, осигурява се лифтинг и стягане на кожата, решават се и проблемите с целулит и локални мастни натрупвания. Модерната апаратура, базирана на високи технологии, дава възможност за съчетаване на терапии с оглед постигането на по-бързи, ефикасни и дълготрайни резултати. Представяме ви примерни комбинирани терапии, които спестяват ценно време на клиента в забързаното ежедневие.

 

Дермабразио + кислородна терапия

 През зимния сезон се комбинира дермабразио с кислородна терапия. Ефектът е много добър, защото с помощта на първата процедура се отстранява повърхностният слой мъртви клетки, изравнява се тенът, възвръща се свежестта и сияйният вид на кожата на лицето. Благодарение на чистия кислород, последващата терапия повишава имунитета, редуцира пигментните петна, изглажда фините линии и бръчки. Резултатът е бърз и дълготраен, а цялата комбинирана терапия трае половин час.

 

 Wish Pro + кислородна терапия + Venus Legacy

 Процедурите за хидратация, например с Wish Рro, се съчетават отлично с кислородна терапия, която увеличава транспорта на кислород дълбоко в клетките, стимулира микроциркулацията, засилва клетъчното дишане и подобрява регенеративните процеси. Когато тези две терапии се комбинират и с процедура с иновативния апарат Venus Legacy, ефектът е много по-голям и бърз, тъй като въздействието на радиочестотата върху добре хидратирана кожа осигурява ненадминати резултати.

 

Водно дермабразио + мануално почистване + кислородна мезотерапия

 Водното дермабразио с вакуум и подходящия серум в зависимост от проблемите на кожата се съчетава отлично с мануално почистване, когато трябва да се отстранят по-дълбоко разположени комедони. За финал на процедурата може да се използва кислороден спрей или кислородна терапия, която подсилва ефекта и гарантира постигане на отлични резултати. Кожата е чиста, свежа и с равномерен сияен тен.

Антицелулитен масаж + пресотерапия

Съчетаването на антицелулитен масаж с пресотерапия също е много добра комбинация. Ръчният антицелулитен масаж, който се извършва със специфични похвати, подобрява работата на лимфната система и спомага за ефикасно „разбиване“ на целулитните натрупвания, а пресотерапията активира потока на лимфата през лимфните пътища в тялото, стимулира кръвообращението, което води до по-добро насищане с кислород както на третираните зони, така и на целия организъм.

Няма коментари