ЗАМРАЗЕТЕ ВАШЕТО СИЯНИЕ

0

Луксозната серия PLATINUM на италианската биокозметика Alissa Beaute „замразява“ времето и гарантира свежа, сияйна и видимо по-млада кожа.

Ексклузивната платинена формула мигновено освежава изгубилата естествения си блясък кожа на лицето, изравнява текстурата и тена й, стяга разширените пори и предотвратява трансепидермалната загуба на вода. Професионалната терапия и продуктите за домашна грижа спомагат за укрепване на бариерната функция на кожата, подобряват еластичността и жизнения й тонус.

Процесът на стареене води до появата на различни кожни проблеми: нарушаване на нормалната функция на кожната бариера, загрубяване на кожата, загуба на еластичност и блясък, неравен тен, пигментации, разширени пори, фини линии и по-дълбоки бръчки.
Уникалната терапия PLATINUM е истинска луксозна грижа с платинен прах за всички дами, които искат да замразят своята красота и да се радват на здрава, гладка и видимо по-млада кожа с прекрасен сияен тен. Процедурата е особено подходяща за кожа с несъвършенства, видими пори и бръчки.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ В СЕРИЯТА PLATINUM
Основна активна съставка в продуктите от линията PLATINUM е платиненият прах, който подобрява устойчивостта на кожната бариера срещу вредните външни фактори и е идеално средство за възстановяване на кожата, благодарение на електромагнитната си активност. Скъпоценният платинен прах нормализира функциите на кожата, спомага за изглаждане на бръчките и възвръща жизнения й тонус. Важен компонент в продуктите от серията PLATINUM е хидратиращият и реструктуриращ комплекс AquaxylTM, изключителен важен за оптималната хидратация на кожата. Активната съставка Filagrinol стимулира синтеза на протеина филагрин, който е маркер в крайната фаза на кератинизацията и при самия процес на стареене на кожата. Известно е, че филагринът се свързва с кератина и съкращава кератиновия цитоскелет, като по този начин допринася за процеса на съединяване на клетките. Загубата на филагрин води до образуване на „дефектен“ рогов слой и нарушаване на нормалната функция на кожната бариера. Във формулата на продуктите от серията PLATINUM е включен и екстракт от бяла лилия и P-Cell – стволови клетки от червени чушки, които повишат метаболизма на клетката и
нейната виталност.

Серумът съдържа платина, Filagrinol, серамиди, Аquaxyl™, алантоин и други активни компоненти, спомагащи за възвръщане на сияйния вид на кожата.

ПРОФЕСИОНАЛНА И ДОМАШНА ГРИЖА
Продуктите за професионална грижа от серията PLATINUM са представени от серум, маска и крем, които хидратират, изравняват тена, стягат порите, укрепват защитната бариера на кожата и изглаждат бръчките. Серумът съдържа платина, Filagrinol, серамиди, Аquaxyl™, алантоин и други активни компоненти, спомагащи за възвръщане на сияйния вид на кожата. В състава на маската са включени платина, арганово и бадемово масло, както и витамини, които ефективно противодействат на признаците на стареене. Във формулата на крема се съдържат платина, серамиди, Aquaxyl™, екстракт от бяла лилия, масло от карите, хиалуронова киселина и други съставки, които интензивно хидратират, успокояват и изглаждат кожата, придавайки й кадифена мекота.
Продуктите за домашна употреба включват: Luminous Eye Cream 30 ml – крем за околоочен контур с анти-ейдж ефект, Repair Cream 50 ml – възстановяващ крем със стягащо и изглаждащо действие, Luminous Serum 30 ml и Luminous Cream 50 ml – серум и крем, които уеднаквяват цвета на кожата, стягат порите и омекотяват бръчките, както и специален комплект за грижа за кожата по време на пътуване.

За контакти: СПА КРЕАТИВ ООД
Бургас, к-с Лазур, бл. 107
тел. 0895 50 30 57/51
www.alissabeaute.bg

Няма коментари