Експертни срещи на Мерц Естетикс – в школа „Юцковская“ в Москва с професор Яна Александровна Юцковская

0

Доверието на пациентите в българските естетични дерматолози се основава на постоянния професионализъм, непрекъснатия стремеж към усъвършенстване и прилагането на най-новите световни тенденции в областта на естетиката и грижата за красотата. Вече се предлага изключително широка гама от неинвазивни процедури за лице, като търсенето на възможности за подмладяване извън скалпела и хирургията се разгръща бързо и за различните зони на тялото.

В подкрепа на партньорството си с ключови естетични специалисти Ведра Интернешънъл организира две изключително големи експертни срещи – в България със специален гост от най-високо ниво – доктор Яни Ван Логем, международен тренер и иноватор в естетичната дерматология и анатомия на Мерц Естетикс Институт, и в школа „Юцковская“ в Москва със световно признатата професор Яна Александровна Юцковская.

Основен фокус на събитията беше Radiesse® – биостимулиращ филър с доказана ефективност и безопасност и неговите най-нови приложения за лигамент лифтинг, контуриране и подобряване качеството на кожата на лицето и тялото. Зони, като ръце, бедра, колена, лакти, корем и дупе вече могат да бъдат третирани против увисване, отпуснатост и стареене на кожата. Официалните индикации се очакват, като първите стъпки вече са факт.

През март 2019 г. бе публикуван Консенсус с препоръки за приложението на калциев хидроксилапатит (Calcium hydroxyapatite/CaHA) в различни разреждания за биостимулация на кожата в различни зони на лице и тяло от екип от 10 водещи дерматолози, хирурзи и анатоми от цял свят.

Plastic and Reconstructive Surgery – Global Open:

Consensus Recommendations for the Use of Hyperdiluted Calcium Hydroxyapatite (Radiesse) as a Face and Body Biostimulatory Agent  – de Almeida, Ada Trindade MD; Figueredo, Vinicius MD; da Cunha, Ana Lúcia Gonzaga MD; Casabona, Gabriela MD; Costa de Faria, Joana Ribeiro MD; Alves, Emerson Vicente MD; Sato, Mauricio MD; Branco, Adeíza MD; Guarnieri, Christine MD; Palermo, Eliandre MD; March 2019.

Radiesse® се поставя само от сертифицирани специалисти. Доверете се – списък на лекарите, както и допълнителна информация може да намерите на: www.radiesse.bg

Facebook: Merz Aesthetics Bulgaria
Instagram: Merz Aesthetics Bulgaria

Няма коментари