Експертни срещи на Мерц Естетикс – в България с доктор Яни Ван Логем

0

Доверието на пациентите в българските естетични дерматолози се основава на постоянния професионализъм, непрекъснатия стремеж към усъвършенстване и прилагането на най-новите световни тенденции в областта на естетиката и грижата за красотата. Вече се предлага изключително широка гама от неинвазивни процедури за лице, като търсенето на възможности за подмладяване извън скалпела и хирургията се разгръща бързо и за различните зони на тялото.

В подкрепа на партньорството си с ключови естетични специалисти Ведра Интернешънъл организира две изключително големи експертни срещи – в България със специален гост от най-високо ниво – доктор Яни Ван Логем, международен тренер и иноватор в естетичната дерматология и анатомия на Мерц Естетикс Институт, и в школа „Юцковская“ в Москва със световно признатата професор Яна Александровна Юцковская.

RADIESSE® – ЦЯЛОСТНО РЕШЕНИЕ СРЕЩУ ПРОЦЕСИТЕ НА СТАРЕЕНЕ

Radiesse® е биосъвместим, биоразградим, биостимулиращ филър, който стимулира естественото производство на колаген и еластин. Неговата ефективност и безопасност са доказани в повече от 250 клинични изследвания. През 2019 г. ще бъдат третирани повече от 10 милиона пациенти по цял свят. Уникалното предимство на Radiesse® е красота, започваща под повърхността на кожата. Radiesse® съдържа биостимулиращи микросфери – калциев хидроксилапатит (Calcium hydroxyapatite/CaHA), които са ключът за подсилване на кожата отвътре.

Radiesse®, използван неразреден или леко разреден, осигурява незабавна корекция, която постепенно е последвана от образуване на нова тъкан чрез неоколагенеза, производство на еластин, ангиогенеза и нови дермални клетки. Резултатът е дълготрайно естетическо подобрение за 12 месеца със стегната и еластична кожа и увеличена плътност и гладкост.

Radiesse® има минимален или липсващ незабавен обемен ефект поради свойствата на самия гел и генерира само дългосрочно ремоделиране на тъканите от микросферите CaHA, като позволява инжектирането му разреден по-повърхностно за дермално подмладяване и третиране на по-големи площи на тялото.

Шия и деколте

Процедурите за подмладяване на шията и деколтето се увеличиха значително през последните години. Употребата на Radiesse® за третиране на шия и деколте може да окаже значително влияние върху намаляването на фините бръчки, подобряването на качеството на кожата и локално стягане на кожата.

Дупе и бедра

Зони, привличащи все повече внимание. След консултация с естетичен специалист се определят различни процедури, подходящи за всеки пациент. Подобряване здравината и еластичността на дермата и повърхностните слоеве е важна цел при корекции на увисване на кожата, а също и при целулитни или други неравности. Поставяне на Radiesse® във високо разреждане може значително да подобри състоянието на дермата, чрез стимулиране естественото производство на колаген и еластин.

Radiesse® е цялостно решение срещу процесите на стареене, с дълготрайни резултати до 12 месеца и повече. С течение на времето Radiesse® се абсорбира и разгражда напълно, оставяйки след себе си по-млада кожа.

Radiesse® се поставя само от сертифицирани специалисти. Доверете се – списък на лекарите, както и допълнителна информация може да намерите на: www.radiesse.bg

Facebook: Merz Aesthetics Bulgaria
Instagram: Merz Aesthetics Bulgaria

Няма коментари