Екипната работа е изключително важна

0

МЦ „Медея“ се радва на невероятен успех сред своите клиенти, благодарение на високия професионализъм на екипа от специалисти, апаратура от най-висок клас, специално внимание и индивидуален подход.

Нели Тонева, собственик и управител на МЦ „Медея“

Г-жо Тонева, МЦ „Медея“ е изключително успешен център. Как се постига такъв сериозен успех?
През годините заложих на качество както на самата услуга, така и на апаратурата, която е безопасна и същевременно високоефективна. Понякога е трудно, съобразявам се с нашия пазар, но предпочитам да разполагам с висококачествени апарати, които гарантират отлични резултати. Важно е и технологията да е правилно представена на клиентите и те да са удовлетворени от постигнатия ефект, защото доволният клиент ще доведе други. Именно тази реклама работи най-добре. На второ място бих сложила интернет пространството – фейсбук, инстаграм и други методи на реклама.


Организирате ли обучения на екипа от специалисти?
Да, всеки месец има някакво обучение, макар и вътрешно понякога, т.е. специалистът да обърне внимание на конкретна процедура, тъй като един апарат предлага много възможности. Често пъти първо се научават протоколите на най-търсените процедури, затова е необходимо допълнително обучение за усвояване на останалите терапии. За мен е много важна екипната работа – когато специалистите се разбират помежду си и си помагат взаимно, тогава и работата върви много добре.

Искам да благодаря на нашите клиенти, които са лоялни към нас вече дълги години. Залагаме на добрите отношения между професионалист и клиент, и мисля, че успяваме.

За контакти:

Медико-козметичен център МЕДЕЯ
ул. Н. Вапцаров 3B, тел.: 052 712 222, 0884 712 222
www.medea.bg

Няма коментари