Д-р Людмил Пеев: „Идеалният хиалуронов филър съществува“

0

Д-р Людмил Пеев, специалист по обща и пластична хирургия, кожни и венерически болести. Д-р Пеев е завеждащ отделението по пластично -възстановителна и естетична хирургия МБАЛ „ВИТА“ и официален обучаващ консултант на FILORGA Lab. за България

 ART Filler от Filorga Lab. е технологична революция в създаването на нова генерация филъри с хиалуронова киселина, които покриват критериите за идеален филър.

ART Filler от FILORGA Lab. гарантира ненадминати резултати – ефектът се задържа повече от 18 месеца, отличава се с безупречна безопасност – без риск от грануломи и възпалителни усложнения и осъществява биостимулация на дермиса – доказано индуцира образуването на нов колаген, което в дългосрочен план подобрява качеството на кожата.

Линията включва 4 продукта, адаптирани за всяка зона на инжектиране – фини линии, устни, универсален и за обем. Добавеният лидокаин (0,3%) прави манипулацията напълно безболезнена. ART Filler се произвежда в най-модерния завод за производство на хиалуронови филъри, отговарящ на най-високите фармацевтични стандарти. Уникално клинично проучване доказва превъзходството на ART Filler в задържане на резултата, адаптация към тъканта и безопасност в сравнение с познати на пазара продукти.

 За първи път в историята на естетичната медицина има продукт, който влиза на пазара след документирано 18-месечно независимо клинично проучване, което надхвърля всички познати досега стандарти за дизайн и методи за оцeнка на резултатите: двойна система за оценка (GAIS и Lemperle), комбинирано с 2 вида обективни инструментални измервания: профилометрия и високочестотен ултразвук. ART Filler е подложен на сравнително проучване с продукти на известните брандове Juvеderm и Teosyal.

 Prof. Dr. Patrick Trevidic, пластичен хирург от Франция, е координатор на  сравнителното проучване, в което участват 63 пациенти (мъже и жени). Инжектирани са две зони: назолабиални бръчки и „пачи крак“ с ART Filler Universal за назолабиални бръчки (Grade 3&4) и ART Filler Fine Lines за „пачи крак“ (Grade2), сравнени с Juvederm Ultra 3 (Allergan) и съответно First Lines Pure Sense (Teoxane). Резултатите се оценяват от независим център GREDECO.

Проведеното проучване доказа: ART Filler стимулира производството на колаген и еластин в дермата, в допълнение към коригиращия потенциал на уникалния TRI HYAL гел. ART Filler се отличи и с изключителна степен на интеграция на околната тъкан, което дава естествен и много елегантен резултат. Задържането на ефекта над 18 месеца, без риск от грануломни възли и стимулиране образуването на собствен колаген, дават категорично основание да се твърди, че ART Filler отговаря на всички критерии за „Идеален филър“ и нов „Златен стандарт“ във филърите с хиалуронова киселина.
ART Filler е абсолютна иновация в естетичната дерматология, достъпна за всеки, който държи на високото качество.

За информация, курсове, семинари и индивидуални обучения:
www.filorga.bg

Няма коментари