Доволният клиент може да се превърне в лоялен!

0

В салон за красота MOMENTi – Варна със сигурност ще получите много повече, отколкото очаквате, благодарение на високия професионализъм на специалистите и непрекъснатия им стремеж към развитие.

Екатерина Димитрова, козметик, салон за красота MOMENTi, Варна

Г-жо Димитрова, с какво ви привлече професията козметик?
Професията козметик е прекрасна, защото когато видя усмивката и щастливо грейналите лица на клиентите, това ми носи истинска удовлетвореност от перфектно свършената работа. Упражнявам тази професия вече 7 години и имам достатъчно опит, но се стремя да присъствам на колкото се може повече професионални обучения и семинари, за да надграждам постоянно своите познания. Всяка година очаквам с нетърпение Дермато-козметичния симпозиум Beauty Woman, тъй като чрез него се докосвам до най-новите научни достижения в областта на козметологията и научавам ценни неща, които успешно да приложа в практиката си.

Истината е, че само доволният клиент може да се превърне в лоялен. Важно е всеки клиент да бъде посрещнат с усмивка, да му бъде обърнато специално внимание и да има доверие в своя козметик.

С какви козметични марки избрахте да работите?

Спрях се на италианската биокозметика Alissa Beaute и гръцката козметика Juliette Armand, като и двете марки ми дават възможност за персонализиране на процедурите в зависимост от типа кожа и специфичните нужди на всеки клиент. Залагам както на мануални, така и на апаратни процедури. Факт е, че днешният клиент иска бързи резултати, което не може да се постигне само с мануалните терапии и тогава на помощ идват апаратните методи.

  • За контакти: Салон за красота MOMENTi
  • Варна, ул. Драгоман 40, ет. 2, тел. 0895 771 053

Няма коментари