Диана Григореску: “ За нас здравето и безопасността на клиентите са на първо място“

0

Vivela Aesthetic Center е осъществената мечта на Диана Григореску. В нейния център за красота най-важни са безопасността и здравето на клиентите, абсолютната стерилизация на инструментите, професионализмът и правилното изпълнение на процедурите. „Винаги съм искала да имам свой собствен бизнес. В България се чувствам много добре и се осмелих да превърна мечтата си в реалност.“, казва Диана Григореску.

Диана Григореску, собственик на Vivela Aesthetic Center – Кърджали. Родена е в Румъния, но от много малка живее в Канада. Споделя, че Канада е нейният дом и там се е научила да бъде отговорна към самата себе си, към близките си и към обществото. Завършила е колеж за медицински сестри в Канада, след което е работила известно време в болница, а по-късно става част от екипа на спешна помощ. Днес тя успешно развива Vivela Aesthetic Center, залагайки на висококачествена професионална козметика и иновативна апаратура от най-ново поколение.

Г-жо Григореску, каква апаратура избрахте за вашия център за красота?     

В нашия център работим с канадска апаратура, която е от много висок клас. Клиентите ни са наистина доволни и отзивите им за апаратните процедури са отлични. Всички апарати притежават FDA сертификат, който е гаранция за сигурност, безопасност и висока ефективност. Един от любимите ми апарати е Venus Legacy. Честно казано, според мен той няма аналог на пазара в момента, тъй като гарантира наистина перфектни резултати за клиентите още след първата процедура. С помощта му ефикасно се отстраняват мастни натрупвания и целулит, постига се лифтинг и стягане на кожата, както и видимо редуциране на бръчиците в областта на лицето и шията. Благодарение на Venus Legacy се запознах и с Venus Velocity – диоден лазер от най-ново поколение, който гарантира изключително ефективна, безболезнена и безопасна епилация за всички фототипове кожа, включително и за кожа със слънчев загар. Работя и с WishPro – апарат, от който съм наистина впечатлена. Той се предпочита от клиентите през зимата, въпреки че процедурите с него могат да се извършват и през лятото. WishPro осигурява незабавни резултати, стимулира обновяването на клетките, стяга кожата и я насища с витамини и хранителни вещества. Освен модерната апаратура центърът ни разполага и с луксозен солариум, в който както дамите, така и господата могат да се сдобият с прекрасен загар.

Бихте ли ни разказали повече за вашите клиенти?

Работим сравнително отскоро – открихме центъра в края на миналата година. Честно казано, не очаквахме графикът ни да бъде толкова пълен, но сме изключително доволни. Днес клиентите държат на високото качество, желаят да им бъде обърнато специално внимание и искат да се чувстват комфортно, което в нашия център е абсолютно гарантирано. Предлагаме и безплатни консултации. Обикновено предпочитаме да ни посетят и да се запознаем лично, тъй като по телефона е много трудно да им бъдат разяснени конкретни процедури и да бъдат уточнени подробностите, които ги интересуват. Моята цел е всеки клиент да се чувства добре дошъл в салона и да успеем да изградим топли взаимоотношения.

Гордеем се с факта, че сме спечелили доверието на клиентите си и в интерес на истината вече имаме и много лоялни, което означава, че те са се убедили в ефикасността на процедурите, в способностите на висококвалифицираните ни специалисти и са удовлетворени от постигнатите резултати. Работата с висококачествена апаратура е предпоставка за постигане на отличен ефект, при това видим веднага след първата процедура. Ние не искаме да спечелим клиента еднократно – той трябва да се върне втори, трети, четвърти път. Именно това е гаранция за добре свършената ни работа.

Много държа на пълната стерилност, за да бъда спокойна както аз, така и клиентите. Стерилността трябва да е 100%, защото за нас здравето и безопасността на клиентите са на първо място. Разбира се, те оценяват това, доволни са от процедурите и ни правят страхотна реклама препоръчвайки услугите ни на свои приятели. В процеса на работа установихме, че рекламата „от уста на уста“ е най-добрата.

Концепцията ми за център за красота е базирана изцяло на перфектното обслужване на клиентите, затова сме се постарали максимално да ги улесним при техните посещения. Например работим със специален софтуер, който им помага да следят часовете си, благодарение на индивидуален код. С негова помощ те могат да проследят процедурите си онлайн – кога са посетили салона, какви процедури са направени, при какви параметри, кога е следващата уговорена терапия. А записвайки си отново час, те получават напомнящ смс един ден преди това в 16:00 часа.

Venus Velocity е апарат от най-висок клас, съответно и процедурите са по-скъпи. Позволяват ли си вашите клиенти лазерна епилация с този апарат?

В началото беше много трудно. Опитахме се да привлечем клиенти с безплатна процедура на малка зона и промоционални пакети. Има разлика от процедура до процедура и от специалист до специалист, въпросът не е само в цената. Някои специалисти не знаят как да извършат правилно процедурата, което е много опасно и задължително се опитваме да обясним на клиентите. Беше ни много трудно да спечелим клиенти, тъй като в други салони се предлагат същите процедури на по-ниски цени, но те рядко са напълно безопасни – съществува реален риск от изгаряне, поява на хиперпигментации и други неприятни проблеми.

На каква професионална козметика за лице залагате във вашия салон?    

Работим основно с козметиката на Filorga. Лично аз много харесвам мезотерапията с NCTF® комплекс, осигуряващ пълно възстановяване на кожата и ненадминати резултати, както и иновативните пилинги на базата на глюконолактон, които гарантират видим антиейджинг ефект без излющване и без риск от зачервяване или раздразнение. Доволна съм и от немската козметика Yunker, която е на билкова основа. Ароматът ѝ е по-особен, но само след минути помага на клиентите да се отпуснат, да забравят проблемите от ежедневието и да релаксират пълноценно. Избелващата терапия на Yunker е наистина много ефикасна, защото видимо намалява пигментациите още след първото прилагане. След тази процедура е важно клиентът редовно да използва съответните продукти за домашна грижа с оглед постигане на по-добър и дълготраен резултат.

Каква е визията ви за бъдещето?

Желанието ми е да оборудвам центъра с още много апарати, да увелича гамата на предлаганите процедури, съответно и възможността за ефикасното им комбиниране. Разбира се, ще ми е необходимо допълнително пространство, но всяко нещо с времето си.

Винаги ще държа на високото качество на апаратурата и ефективността на предлаганите процедури, както и на безупречната чистота в кабинетите и в самия център. Изключително значение за мен има и екипът от отлично подготвени професионалисти. Важно е непрекъснато да посещаваме различни обучения и семинари, защото днес развитието на технологиите е много динамично и ние трябва да продължаваме да се усъвършенстваме и да надграждаме познанията си, за да просперираме заедно.

За контакти:

Vivela Aesthetic Center

Кърджали, ул. Републиканска 19

тел. 0879 113 313

Няма коментари