ГАРАНЦИЯТА ЗА КАЧЕСТВЕНА МЪЖКА ПРИЧЕСКА Е ИЗПИПВАНЕТО НА ВСЕКИ ЕДИН ДЕТАЙЛ

0

Марката Farmagan предлага луксозни серии продукти и бои за коса и за поддръжка на брада, като аз работя с високия клас продукти Bioactive.

Световните модни тенденции обръщат голямо внимание на поддръжката на външния вид на мъжете и по-специално на брадата – като основна част от излъчването на силния пол. Напоследък доста навлизат в България местата, направени специално за мъже или т.нар. barbers’ shops. За да отговори на все по-високите изисквания на клиентите си и да предоставя качествено обслужване, специалистът е необходимо да се усъвършенства непрекъснато в динамиката на изобилието от нови техники, марки и тенденции. Разговаряме със Стъни Георгиев, успешен млад коафьор, за мотивацията непрекъснато да се развива и да предизвиква себе си в своята работа.

Стъни Георгиев е коафьор с дългогодишен опит в сферата на фризьорството и бръснарството. Работи във Virago Beauty Spa, София, треньор е на италианския бранд за козметика Farmagan. Започва своята кариера на 17 години, като завършва професионална си квалификация в школата „Стилист Капанов“, а след това работи няколко години в негов салон.

Г-Н ГЕОРГИЕВ, КАК ИЗБРАХТЕ ТАЗИ ПРОФЕСИЯ?
Професията ме избра, започнах да се занимавам с коафьорство още докато бях ученик. Кариерата ми започна от „Стилист Капанов“, премина през едно от най-елитните столични места за разкрасяване, като там затвърдих опита си в сферата на фризьорството и управлението на салони за красота. Моята страст са цветовете, разнообразните форми, както и пътуванията по света, от които черпя вдъхновение.

Модерният бербер дава съвети и подходящи насоки за цялостната визия, прическа и оформяне на брада, както и тяхната поддръжка в домашни условия. Гаранцията за качествена мъжка прическа е изпипването на всеки един детайл.

ДОКОЛКО ВАЖНО Е РАЗВИТИЕТО В
ДИНАМИКАТА НА ВАШАТА ПРОФЕСИЯ?
Изключително важно е – както при коафьорите, така и при т.нар. бербери, които се занимават с оформянето и поддръжката на мъжката брада. За мен е приоритет непрекъснато да уча нови техники, да придобивам нови умения и да бъда в крак с тенденциите в бранша. Няколко пъти годишно посещавам Италия, тъй като там са най-добрите обучения в сферата. Уча се директно от водещите специалисти на бранда, с който работя, италианския Farmagan. Обученията са едноседмични, представляват демонстрация на различни форми и видове прически, както и представяне на богата гама от цветове. Обученията се провеждат по учебник, разработен от топ коафьора на Италия, Адриано Делмонте. Всеки отделен цвят и форма се изучават поотделно.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА FARMAGAN?
Изключително впечатлен съм от високото качество на италианската козметика. Марката Farmagan предлага луксозни серии продукти и бои за коса и за поддръжка на брада, като аз работя с високия клас продукти Bioactive. Серията за брада е натурална и специално разработена за мъже. Като треньор на Farmagan, ми предстои да популяризирам бранда на българския пазар.

Вдъхновение за мен са класическите италиански бръснари, както и перфекционизмът и високите изисквания на моите клиенти.

За контакти: Virago Beauty Spa
София, ул. Григор Пърличев 2, тел. 0898 492 173
www.viragospa.com

Няма коментари