Винаги залагам на най-висок клас козметика и апаратура!

0

Beauty Center Melissima е водещ център за естетични процедури и терапии, свързани с красотата на тялото и духа. Центърът е утвърден като място, в което перфекционизмът, красотата и хармонията са издигнати в култ. Beauty Center Melissima е известен както с високия професионализъм на специалистите, работещи в него, така и с притежаваните най-актуални медицински апарати в козметологията. Представяме ви Миглена Георгиева, медицински козметик и управител на Beauty Center Melissima, в едно прекрасно интервю за сп. Beauty Woman.

Миглена Георгиева, медицински козметик и управител на
Beauty Center Melissima, Варна

Г-жо Георгиева, работите с най-престижните козметични марки. Какъв е вашият подход към клиентите и как предлагате терапии от толкова висок клас?
Да, работя с марките mesoestetic, Natura Bisse и Forlle’d, които наистина са от най-висок клас. Щастлива съм, че имам много лоялни клиенти, които са ми гласували пълно доверие за грижата за красотата си. За всеки клиент изготвям индивидуален план за лечение, разбира се, съобразен с времето и възможностите му. Важно е да изслушам клиента за неговите проблеми и след това внимателно да му обясня с каква процедура трябва да започнем. Затова първоначално винаги отделям време за консултация, по време на която се стремя да сваля пълна анамнеза, за да съм спокойна, че мога да приложа съответния тип козметична процедура. Смело мога да кажа, че продуктите на всички марки, с които работя, са хипоалергенни – това беше и основният ми критерий при подбора на козметика и досега не съм имала алергична реакция при нито един от клиентите ми.

Какви апаратни процедури прилагате в практиката си?
Един от основните апарати е Hydrafacial, защото първата и най-важна стъпка е доброто почистване на кожата на лицето. Резултатът е моментално видим след процедурата – чиста, свежа и сияйна кожа, затова винаги започвам с тази терапия. Разполагам и с единствения в България апарат за лице CACI, който е предназначен за стимулация на мускулатурата. С този иновативен английски апарат могат да се провеждат и други процедури, спомагащи за възстановявяване на здравословния и младежки вид на лицето. Терапията е безболезнена и напълно безопасна. За трета поредна година CACI печели Награда за най-добър апарат за неинвазивни процедури. Терапиите с CACI са подходящи за всяка възраст в зависимост от проблемите на кожата. Работя и с най-новия апарат Hydradermie на Guinot, както и с Intraceuticals – неинвазивната кислородна мезотерапия на Мадона.

Горда съм, че абсолютно всички апарати в центъра притежават FDA сертификат, както и съответните европейски сертификати. Успешно прилагаме Cryoled мезотерапия на Fillmed by Filorga, Guna колагенова мезотерапия, както и клиничен микронидлинг с уникалния уред на Amiea Med.

Любимият ми апарат е IPL на Lumeca за фотоподмладяване, премахване на разширени капиляри, стягане и лифтинг на кожата. При нас клиентите ще открият и Morpheus – авангарден и изключително щадящ апарат за подмладяване на лицето, базиран на фракционирана радиочестота, както и лазерна епилация с Triton – вълшебството на лазерите, тъй като само с няколко процедури се унищожават всички косми, без болка и дискомфорт. Заложила съм на най-висок клас апаратура, защото е подкрепена от множество клинични проучвания, гарантира ефективност, сигурност и безопасност за моите клиенти.

За контакти: Beauty Center Melissima
Варна, ул. Генерал Колев 104,

тел. 0877 580 858

Няма коментари