Verju първият и единствен FDA сертифициран зелен лазер вече и в България

0

Първият и единствен в света зелен лазер, одобрен за неинвазивно скулптуриране на талията, ханша и бедрата. Осъвременената технология на Verju позволява по-бързо третиране и по-гъвкава терапевтична схема.

 

Повечето от нас смятат мастните клетки за враг, който само трупа „обем“, за да образува „бирено коремче“, „любовни дръжки“ и други, ощетявайки младостта и самочуствието ни. По тази причина много хора избират процедури, които се фокусират върху отстраняването на мастните клетки – като липосукция или замразяващи мазнините техники. Въпреки това, колкото и логично да изглеждат тези процедури, последните медицински проучвания върху това как в действителност работят мастните клетки показват, че този подход в дългосрочен план е не само неефективен, но в действителност може да има и обратен ефект. Разглеждани преди само като депо за съхранение, последните проучвания показват, че мастните клетки са динамични и сложни комплекси, които повлияват поразителен брой телесни функции. Те спомагат за регулацията на метаболизма ни, имунната система и образуват хормони и протеини, всички незаменими за поддържането на здраво тяло. Когато мастните клетки се уголемят, те нарушават нормалното си функциониране и работата, предназначени да вършат, което на свой ред оказва вредно въздействие върху здравето ни, водещо до сърдечносъдови заболявания, диабет, рак и възпалителни нарушения.
Ето защо изрязването или убиването на мастните клетки със сигурност не е отговорът и това е основната политика на Verju!

Verju е неинвазивна, нискоенергийна лазерна терапия, която ефективно подпомага да „рестартирате“ мастните си клетки до здравословно състояние, създавайки временна пора в мастната клетка, за да се освободят мазнините. Веднъж освободени от Verju, те са безопасно обработени през лимфната система. Лазерът е напълно безопасен, без дискомфорт или болка за пациента.

Съществуват 3 протокола за терапия с Verju:
• Шест процедури по 30 минути – 3 пъти седмично за две седмици.
• Шест процедури по 30 минути – 2 пъти седмично за три седмици.
• Шест процедури по 40 минути – 1 път седмично за шест сдемици.
Всяка 30/40 минутна терапия е разделена на две части по 15/20 минути за всяка една от страните на третираната зона. Нашите клинични проучвания са основани на протокола, продължаващ две седмици, който не оказва влияние в промяната на начина на живот на пациента. Съчетаването на терапията с лимфен дренаж, хранителен режим, добра хидратация и малки промени в начина на живот, специфични за подпомагане на вашата лимфна функция, т.е. повече ходене, ще доведат до значителни подобрения и несравними резултати. Лазерната терапия може да се съчетае и с много други методи, които допълнително ще увеличат резултатите.

„Еркония“ е единствената компания, която постоянно демонстрира мултиселективни, плацебо-контролирани клинични проучвания за ефикасността на продукта за контур на тялото. Доказани – 11,43 см комбинирано намаляване на талията и бедрата в продължение на 2 седмици. Досега тази технология е приета предимно в естетичния сектор, но значението на Verju за затлъстяването е довело до разрешение от FDA, което показва над 15 см периферна загуба при 72% от участниците.

Verju предлага важни предимства:
• Едновременно оформяне на тялото и третиране на целулит.
• По-кратко време за третиране.
• По-голяма цялостна загуба в см.
• Независеща от потребителя терапия.
• Удобен за пациента протокол.

Официален представител за България:
Марвена ООД гр. София, ул. Свети Киприян 44, тел.: 0885 553 323, 0888 227 021, 0884 201 972

Няма коментари