FILORGA Lab. – Ексклузивна антиейджинг мезотерапия

0

 Постигането на естествени и дълготрайни резултати е мисията на FILORGA Lab., френският лидер в естетичната медицина. FILORGA Lab. създаде и наложи стила естествени резултати, основавайки се на идеята за клетъчна регенерация и забавяне процесите на стареене. 

 Анелия Талиб, козметик, собственик и управител на Patricia & Amer Beauty Center, представя ексклузивна антиейджинг мезотерапия на FILORGA Lab., гарантираща свежа, сияйна и видимо по-млада кожа.

 Процедурата започва с почистване на лицето, шията и деколтето с мицеларна вода на FILORGA Lab. Продуктът е без отмиване, хидратира кожата в дълбочина и има антиейджинг ефект.

Първата стъпка на антиейджинг терапията е прилагането на професионален пилинг Light Peel (рН 3), който съдържа 20% бадемова киселина и глюконолактон, подходящ е за всеки тип кожа и може да се използва 365 дни в годината, без никакъв риск от повишаване чувствителността на кожата към слънчеви лъчи и поява на пигментации. Light Peel идеално замества механичното почистване, отпушва порите, намалява фините линии и хидратира кожата. Пилингът се нанася на лицето, включително и в близост до околоочния контур, шията и деколтето, времето му на действие е 5 минути и няма никакви нежелани странични действия като парене, зачервяване и лющене. За подготовка преди пилинга се нанася pre-peel разтвор, а за неутрализиране – post-peel разтвор, които са без отмиване.

 „Наблюденията ми са, че клиентите предпочитат пилинги, след които няма зачервяване и лющене на кожата, а в това отношение гамата пилинги на FILORGA Lab., които са с уникална концепция, съчетават висока толерантност и ненадмината ефективност, напълно отговарят на техните изисквания за естествена красота.“, казва Анелия Талиб.
Втората стъпка от антиейджинг грижата е стимулиране на фибробластите за производство на нов колаген и еластин посредством мезонидлинг – програма за мощно клетъчно стимулиране, съчетаваща механична (мезопистолет) и биологична стимулация (супермощен NCTF135 НА).

Създаденият от FILORGA Lab. NCTF135 (New Cellular Treatment Factor) представлява полиревитализиращ коктейл, който e най-изследваният в историята на естетичната мезотерапия и доказано е единственият продукт стимулиращ пролиферацията на фибробластите със 135% за 24 часа! Затова NCTF135 е приет за златен стандарт в мезотерапията. Тайната на високоефективната формула NCTF135 се крие в уникалния качествен и количествен състав и метод на стерилизация. Единственият продукт, комбиниращ 59 активни съставки изцяло от органичен произход: 12 витамина, 6 минерала, 5 нуклеотидни бази, 24 аминокиселини, 6 коензима, 6 антиоксиданта плюс хиалуронова киселина. Патентованата формула NCTF135 е с отлична клетъчна биосъвместимост, поради оптимална концентрация на активните ингредиенти и техния органичен произход.

FILORGA Lab. предлага NCTF в 2 форми с идентичен състав и различна концентрация на свободна хиалуронова киселина: NCTF135 HA за дълбока кожна ревитализация при зряла кожа, загуба на еластичност и бръчки и NCTF135 при по-млада кожа със сивкав тен и повърхностни линии. Наличен е и M-HA10, който съдържа свободна хиалуронова киселина и е подходящ при силна дехидратация, загуба на еластичност и фини линии.

В случая се използва NCTF 135 HA – изключителен полиревитализиращ коктейл, който води до видимо подобрение в качеството на кожата, поради стимулиране на естествените процеси на производство на хиалуронова киселина, колаген и еластин.

Целта на антиейджинг мезотерапията е активизиране на естествените механизми за възстановяване на кожата и използването на мезопистолет е модерен и иновативен подход за извършване на тази процедура. С помощта на мезопистолета въвеждането на NCTF 135 HA е изключително прецизно.

Дълбочината на проникване на микроиглите е 1 мм, като при по-плътна кожа и дълбоки бръчки може да достигне до 2-3 мм. Създаването на многобройни микроканали осигурява максимално проникване на ингредиентите на NCTF135 НА в кожата. Процедурата е високоефективна, без риск от нараняване и поява на хематоми. Прилага се на лицето, включително и в деликатната зона на околоочния контур, шията и деколтето. С мезопистолета и NCTF135 НА се третират и ръцете, които също са един от първите издайници на възрастта.

„За всеки клиент използвам индивидуален накрайник, което гарантира абсолютна безопасност на процедурата.“, категорична е Анелия Талиб, която е безкомпромисна по отношение безопасност и сигурност на всяка терапия и държи на високото качество и ефективност на професионалната козметика.

 Третата стъпка е поставяне на Hydra Filler Mask на лицето, нанасяне на уникална комбинация от 3 криосерума на шията и деколтето в зависимост от специфичните нужди на кожата на клиентката, и прилагане на електропорация. Hydra Filler Mask е интензивно хидратираща маска за лице с хиалуронова киселина, която изпълва кожата с влага и увеличава нивото на хидратация за дълго време. В състава й са включени аминокиселини, захари, минерални йони, млечна киселина и урея, които задържат водата в кожата. Маската е без отмиване и е разработена на базата на иновативна технология, използваща специални фибри за ефект „втора кожа“. С цел проникване на активните съставки от маската и от криосерумите в дълбоките кожни слоеве се прилага електропорация и фототерапия с червена светлина, която има регенериращо действие.

„Електропорацията има ефект на безиглена мезотерапия и засилва действието на всички активни вещества.“, казва Анелия Талиб.
Процедурата завършва с нанасяне на Neocica Universal Repair Care – крем, който възстановява и успокоява кожата и UV Defence SPF 50 + UVA/UVB – слънцезащитен продукт с лека текстура, осигуряващ всеобхватна антиейджинг грижа.

Веднага след първата процедура се наблюдава моментален лифтинг ефект, заличаване на фините линии, свежа, стегната и по-плътна кожа с избистрен тен, като постигнатите резултати се засилват в следващите дни.

Естетичният резултат е видим и траен, защото е възстановен клетъчният метаболизъм и трайно е подобрена структурата на тъканите. Комбинацията на FILORGA Lab. пилинг с мезотерапия с NCTF 135 НА е уникален метод, който увеличава запасите на колаген, еластин и хиалуронова киселина в кожата и по този начин удължава кредита на младостта.

 Продължителност на процедурата:
 60 минути.
 Препоръчителен брой процедури:
 интензивен курс – 4 процедури с интервал 10 дни, поддържаща терапия – веднъж месечно.

 

За контакти: Patricia & Amer Beauty Center София, кв. Лозенец, ул. Банат 2 тел. 0894 973 243

Няма коментари